KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Föl kell készülnünk a valódi szabadságharcra (kötelező videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

szaniszloSzaniszló Ferenc az Echo Tv Világ-Panoráma c. műsorának legutóbbi adásában kitűnő képet alkotott arról az állapotról, mely a jelenlegi helyzetet jellemzi politikailag és gazdaságilag egyaránt mind Európát, mind a nagyvilágot tekintve.

Világosan megfogalmazta többek között azt, miért kell a leghamarabb kilépnünk az EU-ból, valamit azt is, hogy Oroszország hogyan befolyásolhatja, alakíthatja hamarosan Európa és a világ történelmét. 

Szerkesztőségünk felhívja honlapunk látogatóinak, és kedves Olvasóinknak a figyelmét, hogy csak akkor nézzék meg a műsort, ha úgy érzik, sőt biztosak benne, hogy képesek az önálló gondolkodásra. Kedves Olvasóink bizonyára tudják, mire gondolunk, látogatóink meg majd eldöntik, hogyan cselekszenek.

[youtube=http://youtu.be/JSgzyxQEUeA]

NIF

5 thoughts on “Föl kell készülnünk a valódi szabadságharcra (kötelező videó)

  1. Szaniszló úr egy nagyon reális valós helyzetben ábrázolja jelenünket és jövőnket. Remélem, hogy döntő többségben önállóan gondolkodni tudó és akaró honfitársaim ráébrednek a valóságra és e szerint döntenek és cselekednek a jövőben, mert csak is közös erővel lehet megváltoztatni, jobbá tenni, legalább , a gyerekeink és unokáink jövőjét.

  2. Jelenleg magyarországon már csak az segíthet ha kiderítik ki parancsol orbánnak…ugyanis egy ország vezetőjének soha nem lehet az a feladata , hogy bizonyos népcsoportokat előtérbe helyezzen, másokat és itt magunkra magyarokra gondolok, háttérbe és szegénységbe taszítson…. az, hogy a pénz motiválja már rég nem játszik szerepet, hiszen az elmúlt négy év sem ezt mutatja, elég gazdag ő…..csak arról lehet szó, hogy valaki valamiért szándékosan tönkre akarja tenni az országunkat, amiben orbán úrban társra talált valamiért cserébe….nem gondolnám , hogy ez összeesküvés elmélet lenne, mert nem utal rá eddig semmi, ha értelmesen végig gondoljuk a dolgot, sajnos énis azt hiszem, hogy itt már csak az segíthet, ha ismét felkel a nép, és kiáll a szabadságáért… ismétlem sajnos!!!!

  3. Ki parancsol Orbannak? (a likud)Ilyet kerdezni ennyi ev utan.1989-ota a karvalytoke parancsol—-a birka allampolgar figyelemelterelesere hasznaltak fol a magyar cigany kisebbseget.Amig a hatterben a karvalytoke a mindenkori seggnyalo kromanyok segitsegevel megszereztek a volt kozos vagyont.Lehet begetni *birkak*!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: