KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Többen Liz Truss helyett egy Liz Trussel nevű brit nőnek gratuláltak a Twitteren

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Némi zavarodottságot keltett a Twitteren egy Liz Trussel nevű felhasználó, akinek többen tévesen gratuláltak a brit kormányfői kinevezéshez, mert ő a @Liztruss fiók tulajdonosa, míg az igazi brit miniszterelnök a @trussliz címen érhető el.

Liz Truss volt brit külügyminiszter lett kedden az Egyesült Királyság új miniszterelnöke, miután II. Erzsébet királynő Boris Johnson eddigi miniszterelnök távozása után hivatalosan megbízta őt a kormányalakítással. Vezető politikusok sorra gratuláltak Trussnak a Twitteren is, de néhány esetben „eltévesztették a házszámot”.

Liz Trussel így kapott tévesen meghívást hivatalos látogatásra a svéd kormányfőtől, akinek a brit nő örömmel válaszolta, hogy ő is várja a látogatást.

„Készítsék a húsgolyókat!”

– írta Trussel a svéd kormányfői hivatal célt tévesztett gratulációjára, amelyet később töröltek.

Szerdára az üzenetküldő oldalon már tömegesen osztották meg, hogy a brit nő milyen válaszokat adott a gratulációkra. Trussel láthatóan tréfára vette a dolgot, és maga is jól mulatott az eseten. Az őt köszöntő üzenetekre reagálva azt írta, hogy nagyon elfoglalt lesz mostanában, a brit királyi családnak címezve viszont jelezte, hogy „másnap ráér”.

Ez is érdekelheti:  Kikutatták a szakértők: Obama kiváló elnök volt, Trump a legrosszabb, Biden meg nagyszerűbb Reagannél

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük