TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

The Washington Post: Az EP-ben zajló korrupciós botrány igazi ajándék az Unió kritikusainak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai lap szerint Brüsszelt nem különösebben érdekli Orbán károgása, de hiba lenne alábecsülni a botrány és a hozzá kapcsolódó retorika hatásait.

Az Európai Parlamentben lejátszódó korrupciós botrány egyszerre tűnik egy rosszul megírt, klisékkel teletűzdelt film forgatókönyvének, és az EU kritikusai ölébe pottyant ajándéknak – írja a The Washington Post. Utóbbiak azonnal megragadták a helyzet adta lehetőséget: Orbán Viktor, akit felháborított az EU megállapítása, mely szerint országába begyűrűzött az önkényuralom, most kifejezetten jól mulat.

December 12-én Twitter-oldalán egy jól ismert mémet tett közzé, az EU Magyarországot illető korrupciós vádjaira utaló szöveggel. Később posztolta a belga rendőrség által lefoglalt készpénzről készült fotókat, hozzátéve, hogy „így néz ki a jogállamiság Brüsszelben”. Brüsszelt nem különösebben érdekli Orbán károgása, de hiba lenne alábecsülni a botrány és a hozzá kapcsolódó retorika hatásait – vélik szakértők.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  A proli-gőg – avagy, „költöző madár” lesz a hegyvidéki Turul-szobor?

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük