KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Terjedelmes cikkben foglalkozik Orbán Viktor beszédével a Die Weltwoche

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Terjedelmes írásban foglalkozik a Die Weltwoche neves svájci konzervatív lap Orbán Viktor beszédével, amelyet az újság fennállásának 90. évfordulója alkalmából tartott nemrég Zürichben. Orbán Viktor, Európa leghosszabb ideje hivatalban lévő kormányfője rangos közönség előtt beszélt, amelynek tagjai között ott volt Christoph Blocher és Ueli Maurer, valamint a Szövetségi Tanács korábbi tagjai.

A lap azt írja: Orbán Viktor a beszédében hangsúlyozta annak fontosságát, hogy Európa a kihívásokkal szemben felvállalja a stratégiai szuverenitást. Kiemelte azt is, hogy Európának meg kell védenie a hagyományait, az identitását és értékeit, erre pedig egységes megközelítést sürgetett

– olvasható a Weltwoche hasábjain. A lap szerint Orbán Viktor felszólította az európai vezetőket, hogy helyezzék előtérbe a nemzeti érdekeket, és hangsúlyozta, nem szabad félnünk attól, hogy megvédjük az európai kultúrát és az örökségünket.

A Weltwoche úgy fogalmaz: Orbán Viktor beszéde tükrözi a miniszterelnök elképzelését egy erős, önrendelkező Európáról a változó globális dinamika közepette.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Weltwoche svájci konzervatív hetilap jubileumi ünnepségén Zürichben 2023. november 22-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Ez is érdekelheti:  Politico: Scholz és Macron nézeteltérése Ukrajna miatt nyílt ellenségeskedésbe fordult

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük