KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tengerparton sétáló és kávézó embereket tartóztattak le Nagy-Britanniában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

No kérem! Mi a fészkes frászkarika történik itt? – kérdezné a nép egyszerű fia, ha nem látná, hogy a valódi szabadságjogokat hogyan is korlátozzák egyre intenzívebben a nyugati világban.

Sosem gondoltuk volna, hogy ennyire kifordul a világ a sarkából még pár évvel ezelőtt sem, 30 évvel ezelőtt meg pláne. Akkor, amikor számunkra a nyugat volt a szabadság, a szabad véleménnyilvánítás példája. Mára minden 180 fokos fordulatot vett. Ma már nem kívánkozunk nyugatra, annál inkább a nyugatiak kívánkoznak, sőt menekülnek hozzánk.


Ha az alábbi videót megtekintjük, megérthetjük a nyugati átlagember szándékát. A felvétel arról szól, hogy a brit rendőrség hős képviselői egyszerű, semmi bűncselekményt el nem követő embereket bilincselnek meg és tartóztatnak le, pusztán azért, mert élvezik a tengerparti friss levegőt és közben kávét isznak, maszk nélkül. Bár a bűnözőkkel szemben is ennyire aktívak lennének. Mindenesetre ez az eljárás nem fog dicsőségükre válni. A letartóztatás oka egyébként az, hogy ezek az emberek megszegik az érvényben lévő jogszabályokat. Csakhogy az eljárás, korántsem azonos a „bűn” elkövetésének súlyosságával. Úgy látszik a kis kócos (Boris) is hozza a formáját.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: