KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tápióbicskén is repült az EU zászló március idusán

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi2Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő Tápóbicskén 2014. március 15-én tartott ünnepi beszéde után a jelenlevők kitörő örömére eltávolította a Tápióbicskei Önkormányzati Hivataláról az uniós zászlót, majd azt a kukába helyezte, illetve a helyére egy Árpád-házi sávos zászlót tűzött ki, amely a nemzet szabadságának és ellenállásának a jelképe.

Ezt követően arra kért mindenkit, hogy bátorsággal, méltósággal és a szabadságba vetett hittel fogjon össze mindenki a nemzet szabadságának kivívása érdekében, és juttassák méltó helyére a köztereinket, középületeinket csúfító, és megalázottságunkat, kifosztottságunkat jelképező európai uniós jelképet. (Részletes beszámoló:http://www.gaudinagytamas.hu/gaudi-na…)

Mutassuk meg a gyarmatosítóknak, hogy nem tűrjük tovább az EU polip fojtogatását és kurucos, ’48-as virtussal, a nemzeti ünnephez méltó szellemiséggel tegyünk meg mindent a gyűlölt rendszer jelképeinek megfelelő bánásmódban való részesítése érdekében, ahogy azt 1990 előtt sokan megtették a proletárdiktatúra vörös rongyával ! Az erről készült felvételek szabadon feltehetők a Remove all EU flags facebookoldalra, örömteli módon már több ilyen film és fotó felkerült!

[youtube=http://youtu.be/5L7xXljPVUY]

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai segélyek jórészt az USA-ba kerülnek vissza

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Tápióbicskén is repült az EU zászló március idusán

 1. Szegény Gaudi…mindjárt rívok! Felnyalja ő is a 8 ooo euró fizut a gyűlölt rabszolgatartójától..kb 2 400 000 ft-tól egy kicsit több…és ezek után a kínai zászlólengetők műsorát produkálja. Szánalmas.
  Remélem tényszerű és nem sértő voltam.
  Kovács Józsika

  1. Szegény Józsika! Megmondanád mi lesz azzal a fizetéssel, ha eléri a célját? Tudod, azt, hogy kilépünk az eu-ból?

   1. Valóban Morvai Hisztikével kevertem össze, ő is az EU eleln kampányol és zsidózik…:) A szegény magyar képviselők éppen csak megélnek a minimál bér sokszorosából és a performanszukból…ki hiszi el nekik , hogy a magyar néphez közük van?…:)Ez meg nem fért bele a NIF-be…jééé!
    Börtönbüntetésre ítélték a jobbikos képviselőt
    Első fokon négy hónap, egy évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta Keresztúri Farkas Csabát, a szegedi közgyűlés jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottságának jobbikos elnökét pénteken a Szegedi Városi Bíróság.
    Garázdaság miatt négy hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott Keresztúri Farkas Csaba, a Jobbik szegedi önkormányzat képviselője, a testület jogi és ügyrendi bizottságának elnöke. Keresztúri Farkas Csaba az ítélet után azonnal közölte: nem mond le képviselői mandátumáról és fellebbez. A jogi bizottság elnöki posztjáról ugyan távozott, de nevetségesnek tartotta mind a vádiratot, mind a vádirat alapján született ítéletet, és fellebbezést jelentett be.
    Keresztúri Farkas Csaba a tavaly novemberi jogászbálon molesztált egy lányt, a női wc-be is utána ment. A lánynak a rokonai a segítségére siettek, verekedés kezdődött. A biztonsági őrt Farkas azzal fenyegette meg, hogy ő önkormányzati képviselő, és kirúgatja az állásából, amikor az fellépett a rend helyreállítása érdekében. Még a Szegedi Tudományegyetem főtitkára is csak kérlelni merte a politikust. Holott az egyetemi bulik ismerői szerint, ha nem befolyásos ember követ el ilyesmit, a biztonsági őrök úgy kivágják, hogy a lába nem éri a földet.
    A szegedi képviselőtestületben csak Keresztúri szavazatával van többsége a jobboldalnak. Ezt arra használják, hogy valamennyi önkormányzati cégtől eltávolították a korábbi vezetőt, saját ismerőseiket, egyesek a rokonaikat ültették a helyükbe, és idén karácsony előtt 61 millió forint prémiumot szavaztak meg a vállalatvezetőknek. Mindezt úgy, hogy a prémiumfeltételeket is utólag, törvénytelenül, a látszatra sem adva állapították meg. A helyi politika ismerői szerint egyedül Keresztúri Farkas érdekkörébe négy önkormányzati cég tartozik.
    Kádár Gábor bíró az ítélet indoklásában enyhítő körülménynek minősítette, hogy a jobbikos képviselő beismerte tettét. Mást nagyon nem tehetett, mert sokan látták, mi történt. Súlyosbító körülményként tudta be viszont a vádlott büntetett előéletét, és azt, hogy folytatólagosan követte el cselekményét.
    Az elsőfokú bíróság nem látta elég súlyosnak a bebizonyosodott és beismert bűncselekményt ahhoz, hogy a közügyek gyakorlásától is eltiltsák a politikust, ezért továbbra is az történik a szegedi önkormányzati szférában, amit ő megszavaz. Ugyanakkor a bíró nem volt hajlandó előre mentesíteni a képviselőt a büntetett előélethez fűződő joghátrányok alól, ahogyan a vádlott védője kérte.
    Keresztúri Farkas Csaba fellebbezett, az ítélet nem jogerős.
    Káldi József

 2. Látszik, hogy mennyi tapló és irigy véglény vegetál ebben a gyarmati sorba taszított hazában!
  Loviaguin Alexander

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük