KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Menczer: a kormány nem ül fel a szlovák külügyminiszter provokációinak

A béke pártján álló magyar kormány nem ül fel a szlovák külügyminiszter provokációinak – szögezte le a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára Facebook-bejegyzésben szerdán.

Mencer Tamás Rastislav Kácernek arra, a szlovák Dennik N című napilapban megjelent nyilatkozatára reagált, miszerint: „az érvek, amelyeket a magyar kormánytól hallunk, gyakran megegyeznek azokkal, amelyeket a Kreml propagandája használ az információs háborújában”.

Az államtitkár azt írta, Rastislav Kácerről már sokszor kiderült – think thank-vezetőként, nagykövetként és külügyminiszterként is -, hogy nem szereti a magyarokat, amit a kormány sajnál, de tudomásul vesz.

„Azonban mi a provokációinak nem ülünk fel, a V4-es szövetség erejét megőrizzük, ezt lerombolni Rastislav Kácer sem tudja”

– fogalmazott Menczer Tamás.

Hangsúlyozta: a magyar kormány mindig a magyar érdekeknek megfelelően cselekszik, azonnali tűzszünetet és békét akar, akkor is, ha Rastislav Kácernek ez nem tetszik.

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük