KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szkíták, egymás közt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben a szélsőjobbról méltatlankodnak egyesek amiatt, hogy a mai magyar állampolgárok nem vallhatják magukat sem avarnak, sem hunnak, sem szkítának, hanem „csak” magyarnak, egy önmagát szkítának nevező csoport összeesküszik a hadseregnek és a rendőrségnek a maguk oldalára történő átállítására, valamint a korábbi és mai kormánytagok letartóztatására.

Ugyanekkor a mvsz (Magyarok Világszövetsége) vezetése véletlenül éppen a „szkítákkal a sötétség ellen” – címmel szervezi nemzetközi szinte is az ún. világkonferenciáját. Cui prodest?

Engem nem lep meg, hogy a félműveltségével máskor is tüntető mvsz-vezetés ilyen címen konferenciázik. Az sem, hogy neki ezt is szabad, hiszen a fennálló hatalommal – a fidesz-kormányzattal – történő szembenállását igen határozottan bizonyította az utóbbi választások alatt, amikor szabálytalan kampányolásával a mai ellenzéki pártok közé sorakozott, illeszkedve napjaink dollár-baloldalának a képviselői közé, melyeknek a minősítésére most nem térek ki.

Megértem mindezt, mivel az elmúlt pár évtizedben az MVSZ vezetésére nem volt jellemző az, hogy képes, vagy egyáltalán akar-e építően beilleszkedni a magyarországi társadalmi közegbe. Már csak emiatt is fölmerülhet a kérdés a közönséges halandók fejében: – a hatalomellenes MVSZ vezetés és a hatalomváltásra erőszakkal készülő „szkíta csoport” inspirálja, netán bátorítja-e egymást? Lehetséges az, hogy egymást kiegészítő, támogató, közös gyökerű mozgalmárok akcióinak vagyunk a tanúi?

A mvsz szervezetében vannak még rendes magyar emberek, de vannak olyanok is, akiket egy diktatórikus vezetés a tényleges akaratuk, szavazatuk, döntésük nélkül kíván oda vezetni, ahová maguktól egyébként sohasem szeretnének eljutni. Ezért azok számára, akik még hisznek a véletlenekben, nem árt továbbadni a figyelmeztetést: – az MVSZ vezetése a szervezethez méltatlan, bölcsnek, megfelelően előkészítettnek nem mondható döntések helyett gyakoroljon inkább önkritikát, ha képes rá és vegye komolyan a figyelmeztetést: Hátrébb – sőt, jóval hátrébb – az agarakkal !

Ez is érdekelheti:  Egyre életveszélyesebb Biden tudati mélyrepülése

Kiss Endre József

Debrecen, 2024. január

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Szkíták, egymás közt

  1. Bizonyos megközelítés szerint a szittyák anyaközpontú társadalmi berendezkedésben éltek, melyben az anya, a nő őrizte a tüzet, melyet kialvás ellen szítani kellett. Innen származhat a szittya elnevezés, melynek szkíta a görög változata! Szerény megítélésem szerint ma a csonka országban annak vallja magát aminek akarja, ha nem tud Wass Albert példája alapján Magyar lenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük