KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Szijjártó Péter a hétvégén történt hollandiai rendőrattackról 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szíjjártó Péter külügyminiszter közösségi oldalán tett bejegyzésében felhívta a figyelmet arra brutális rendőrségi akcióra, mellyel a holland hatóságok léptek fel a koronavírus miatti korlátozások ellen tüntetőkkel szemben vasárnap.

Nem árt emlékezni arra, hogy a liberális Nyugat, micsoda össztüzet zúdított hazánkra, amikor a kormányzat parlamenti felhatalmazással bevezette a rendkívüli jogrendet a koronavírus fertőzés terjedésének minimalizálása miatt. Tette ezt akkor, amikor még védőoltások sem álltak rendelkezésre.

Emlékezzünk csak, a holland miniszterelnök, Mark Rutte hazánk térdre kényszerítéséről, Magyarország EU-ból történő eltávolításáról beszélt, amikor a magyar kormány kiállt a gyermekek védelmében, az LMBTQPXY+- lobbival szemben.

Hétvégén a holland kormányzat bemutatta a „megértését” és „toleranciáját” a koronavírus járvány miatti tiltakozókkal szemben. Ezzel kapcsolatban fogalmazott meg jogos emlékeztetőt Szijjártó Péter külügyminiszter:

Biztosan sokan emlékeznek még arra, amikor nyugat-európai politikusok és úgynevezett emberi jogvédő NGO-k világvégét kiáltottak a rendkívüli jogrend “demokratikus jogokat korlátozó” rendelkezései miatt, meg arra is, amikor a “magyarországi rasszizmus terjedéséről” írt a nemzetközi sajtó azután, hogy szurkolók egy csoportja műanyag poharakat dobott a pályára a Puskásban.
Nos, akkor a hétvége nyugat-európai “termése”:
brutális, kutyás rendőrattak Hollandiában és fejbedobott gólszerző egy angol bajnokin.
Várjuk tehát a nemzetközi liberális média, Vera Jourova, Didier Reynders és a többi hivatásos rettegő elemi erejű felháborodását…

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ukrajnában holnaptól gyakorlatilag katonai junta uralkodik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük