KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Szétlőtték az oroszok Macron zsoldosait

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán fennhatóság alatt lévő Szlavjanszkban csaptak le a francia zsoldosokra az orosz fegyveres erők

A bajtársaink jelentései szerint a támadás oda irányult, ahol az ukrán tüzérek tartózkodtak és velük valószínűleg azok a franciák, akik a CAESAR önjáró lövegeket szállították Ukrajnának.

– mondta a hírügynökség forrása.

Az informátor hozzátette, hogy Szlavjanszk egyharmadát a katonaság lezárta, és tömegesen ellenőrzik az utcán tartózkodók iratait és okostelefonjait. Meg nem erősített jelentések szerint Pavlohradból néhány mentőautó érkezett, írta a RIA Novosztyi.

Nem ez volt az első eset, hogy francia katonákat semmisítettek meg az orosz egységek. Még 2024 január elején hatvan francia zsoldost ártalmatlanítottak Harkovban. Akkor a francia kormány cáfolta, hogy francia zsoldosok estek volna áldozatául az oroszok légicsapásának.

Mint ismert Macron a közelmúltban azzal fenyegetett, hogy nem lehet kizárni, hogy a NATO országok katonákat küldenek Ukrajnába. Macron kijelentése ezek szerint mindenképpen idejétmúlt, hiszen francia katonák már eddig is részt vettek Ukrajna oldalán az ott zajló véres harcokban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: orosz támadóhelikopterek Ka-52 egy különleges hadművelet során Ukrajnában / ©Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának sajtószolgálata/TASS

 

Ez is érdekelheti:  Egyre durvább részletek derülnek ki Magyar Péter háttéremberéről

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Szétlőtték az oroszok Macron zsoldosait

  1. Minden olyan dolog Isten áldása, ami a Gyurcsányi terrort elítéli, vagy felhívja a figyelmet az általuk elkövetett gazembersegekre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük