KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szent István Légiója: A spanyol miniszter a „pedofília legalizálását” javasolta (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Európai értékek”: a spanyol miniszter a „pedofília legalizálását” javasolta.

“… ez a fiúk és a lányok joga, és nem számít, hogy kik a szüleik. Fiúknak és lányoknak, ebben az országban minden gyermekének joga van megismerni a testét és bárkivel szexelni.”

Valóban szükségünk van egy ilyen Európára? Nem!

Sokszor írtunk már arról, milyen fájdalmas lejtmenetben van az európai társadalom. Ha kormányok úgy döntenek, hogy újabb “nemeket” találnak ki, vagy egy olyan őrült kezdeményezést támogatnak van, mint szülői beleegyezés nélkül a kiskorú gyermekek nemátalakító műtétje, akkor arra kell gondolnunk, hogy talán ennél rosszabb már nem is lehet.

Akár azt is gondolhatnánk, hogy Európa már elérte a legmélyebb pontot és alulról koppant, vagyis már nincs ennél lejjebb. Azonban ez nem így van. Itt van például Spanyolország esélyegyenlőségi minisztere, aki lényegében a gyermekekkel szembeni perverzitást akarja legalizálni. A háttérhatalom pedig tisztában van azzal, hogy neki ezekre az ördögi elveket képviselő politikusokra van szüksége. Láthatjuk, hogy az EU legfontosabb tisztségeibe igyekeznek betolni őket, hogy lábbal tiporják a család fogalmát, a hagyományos, egészséges értékrendet és a keresztény értékeket.

Erre nagyon oda kell figyelni a transzkulturális „nyugat” elleni küzdelemben.

Oroszországban, Magyarországon és minden más normális országban soha nem szabad ilyen kijelentést megengedni és ilyen politikusokat hatalomhoz juttatni.

Szent István Légiója

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Visszalép Vitézy Dávid javára a Jobbik főpolgármester-jelöltje

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük