VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Harmadik Birodalommal azonosította a NATO-t az orosz kommunista vezér

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország jelenleg a „Negyedik Európai NATO-birodalommal áll szemben – állítja Gennagyij Zjuganov, a Kommunista Párt (CPRF) vezetője.

„Tisztában kell lennünk azzal, hogy új hadsereg gyűlt össze ellenünk. A Negyedik Európai NATO-birodalom, ahol harminc ország egyesítette valamennyi hadseregét” – mondta Zjuganov hétfőn az Állami Duma előtt.

A politikus megjegyzésével gyakorlatilag a Harmadik Birodalomként is emlegetett náci Németországhoz hasonlította az USA vezette NATO-szövetséget. A második világháború alatt számos európai szövetséges és szatellitállam harcolt a náci Németország mellett.

Zjuganov azon a napon beszélt minderről, amikor a Duma megszavazta a Donyecki és a Luganszki Népköztársaság (DPR és LPR), valamint a volt ukrán régiók, Herszon és Zaporozsje Oroszországhoz való csatlakozását. A jogszabályt egyhangúlag fogadták el.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt képen Gennagyij Zjuganov. © Szputnyik / Ilja Pitalev

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: