KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szemkilövető: A kormánynak menni kell, mert nem teljesíti hazafias kötelezettségét

Gyurcsány az ellenzéki párt kétnapos kihelyezett frakcióülése alkalmából tartott sajtótájékoztatón azt mondta, ha ők lennének kormányon, egy hónap alatt megállapodnának az Európai Unióval. Ez azért sikerülne, mert a DK-nak nem kell az a hatalmi rendszer, amely ma akadályozza az uniós források folyósítását – állította a szemkilövető.

A DK vezér megjegyezte: a magyar kormány tavaly ősszel állapodott meg az Európai Bizottsággal mintegy 14 ezer milliárd forint – Szeged kétszáz évnyi költségvetésének megfelelő – uniós forrás folyósításának feltételeiről. A 27 pontban összefoglalt feltételek teljesítésének határidejét március 31-re tűzték ki .

Úgy fogalmazott, nem tud annál hazafiatlanabb dolgot elképzelni,

mint hogy a kormány ennyi pénzt kienged a magyar emberek, az önkormányzatok, a kis- és közepes vállalkozások kezéből.

Az előírt feltételek nem azért nem teljesülnek, mert ármánykodik a baloldal, a DK, „a Gyurcsány”, hanem azért, mert amit vállaltak, azt nem nyújtották be a magyar törvényhozásnak – jelentette ki.

Gyurcsány felrótta a kormánynak, hogy Magyarországon 7 százalékkal – nagyjából egyhavi jövedelemnek megfelelő arányban – csökkent a reáljövedelem; közben a GDP 15 százalékának megfelelő összeg érkezhetne, de a magyar kormány nem megy el érte, mert a feltételek teljesítése a NER felszámolását jelentené.

Az ő megítélése szerint nem a DK az ország sorsának elrontója, hanem a kormány. A felelős Orbán Viktor – mondta.

Arról természetesen ez alkalommal is „megfeledkezett”, hogy 2002 és 2010-között gyakorlatilag kifosztották az országot, hogy a 2. Orbán-kormány egy lényegében csődben lévő ország irányítását vette át. Arról is megfeledkezik a DK nemzetellenes vezére, hogy egy esztendővel ezelőtt választások voltak hazánkban és a jelenlegi kormánypártok újabb 2/3-os felhatalmazást kaptak a választópolgároktól. Természetesen a tények, a nemzet és az ország sorsa teljesen lényegtelen EZEK számára, amikor céljuk továbbra is külföldi zsoldban a hatalom megszerzése Magyarországon.

Ez is érdekelheti:  Breaking: Biden visszalép, nem indul novemberben Trump ellen

MTI hír korrigálva, bővítve

NIF

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Szemkilövető: A kormánynak menni kell, mert nem teljesíti hazafias kötelezettségét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük