KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Ukrajnának nyújtott amerikai pénzügyi támogatásnak mindössze 20%-a jut Kijevnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kijev az USA által kiutalt pénzügyi támogatásnak csupán 20 százalékát kapja, míg az amerikai fél mintegy 60 százalékát. Ezt az amerikai képviselőház külügyi bizottságának elnöke, Michael McCaul nyilatkozta.

„A négy további [Ukrajnának szánt] segélycsomag formájában kiutalt 113 milliárd dollárnak mintegy 60%-át az amerikai csapatoknak, az amerikai munkavállalóknak, valamint az amerikai készletek [fegyverek és katonai felszerelések] modernizálására fordítják. A valóságban a finanszírozásnak csupán 20 százaléka jut közvetlenül az ukrán kormányhoz, közvetlen költségvetési támogatás formájában” – idézte a képviselőt a TASZSZ orosz hírügynökség.

Anthony Shaffer – volt katonai hírszerző tiszt és volt amerikai tartalékos alezredes – korábban annak a véleményének adott hangot, hogy az amerikai politikai vezetés megvesztegeti a kijevi hatóságokat olyan politikai célok elérése érdekében, amelyeknek semmi közük az amerikai nemzetbiztonsághoz.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Rétvári Bence: brüsszeli bosszú az EU-bíróság ítélete

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük