KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szégyenletes Biden reakciója a moszkvai terrortámadásra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sorra érkeznek a részvétnyilvánító üzenetek Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, miután a Moszkva melletti Krasznogorszkban terrortámadást követtek el szélsőségesek péntek este. A merényletnek az FSZB tájékoztatása szerint már legalább 115 halálos áldozata van, és az országok vezetőin túl még a Hamász palesztin terrorszervezet is részvétét fejezte ki Oroszországnak.

Joe Biden amerikai elnök számára azonban még a brutális terrortámadás sem volt elegendő, hogy felvegye a kapcsolatot a Kremllel – írja a Magyar Nemzet.
A képen a Crocus City Hall épülete, nem sokkal a terrorista támadás után / Fotó: 2024. március 22. © Sputnik / Maxim Blinov

Nem tervezi Joe Biden amerikai elnök, hogy felhívja orosz hivatali kollégáját, Vlagyimir Putyint a krasznogorszki terrortámadás ügyében – erről beszélt a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának képviselője pénteken a RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek. Az amerikai forrás egyúttal leszögezte: tárgyalások sincsnek kilátásban Washington és Moszkva között, még a külügyminisztériumok szintjén sem.

A hírügynökségnek nyilatkozó képviselő azt javasolta, vegyék fel a kapcsolatot az amerikai külügyminisztériummal, ám a cikk közléséig nem válaszolt a tárca.
Korábban a Fehér Ház nemzetbiztonsági szóvivője, John Kirby tudatta, Bident tájékoztatták a terrortámadásról, és az amerikai vezetés is figyelemmel kíséri az eseményeket.

A közösségi oldalakon sorra jelennek meg azok a videók, melyek a terrortámadás elkövetése után készültek pár perccel. Ezen a felvételen az látható, amint több százan menekülnek a helyszínről a támadás után:

Az alábbi felvétel a lövések pillanatában készültek. A fegyverropogás hagjai tisztán kivehetőek:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök beszédet mond a washingtoni Fehér Ház Keleti termében 2024. március 18-án. Fotó: Al Drago

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Magyarországon a konzervatívok szabadon beszélhetnek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Szégyenletes Biden reakciója a moszkvai terrortámadásra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük