KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szavazzunk az MSZP-re, vagy az SZDSZ-re, csak ne a Jobbikra – javasolja egy leendő Fideszes miniszter

A vérlázító kijelentések Hegedűs Zsuzsa zsidó származású szociológustól, Orbán egyik tanácsadójától származnak. A hírek szerint a fideszes kormányban majd ő kapná a szociális miniszteri posztot.

Az alábbi videóból kiderül, hogy Hegedűs Zsuzsa szerint egyáltalán nem probléma az MSZP-re vagy az SZDSZ-re leadott szavazat, sőt, kifejezetten buzdítja az embereket a szavazásra, ez derül ki az Infó Rádiónak adott interjújából.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QG2NMQ6VA3I]

Kuruc.info – Szent Korona Rádió

NIF megjegyzés: „A Fidesz által favorizált úgynevezett szociológus világosan állást foglal, de nem a magyarság mellett. Borzalmas az az agónia, amelybe a jelenlegi parlamenti pártok kerültek a magyar nemzet ébredésével. A vergődés és a félelem Hegedűs kijelentéseiből is tökéletesen kiérződik. Nem véletlenül mondják a nemzeti radikális oldalon mind hangsúlyosabban azt, hogy a Fideszt, de legalábbis a vezetőit kilóra megvette a LIKUD és még ott van a Brüsszelnek történő mindenáron való megfelelés. Na, ebbe aztán bele lehet szakadni, és a Fidesz előbb-utóbb bele is fog.”

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Szavazzunk az MSZP-re, vagy az SZDSZ-re, csak ne a Jobbikra – javasolja egy leendő Fideszes miniszter

  1. CarChilli: Nem szeretem a gyilkolászásra buzdítókat, nem szeretek gyalázkodni, nem szeretem az idiótákat, a realitásokat nem figyelembe vevőket. De most már tényleg a jó k.u.r.v.a édes anyjukat ezeknek. Hogy merészel ez a „nő” demokráciáról papolni? Hogy meri kétségbe vonni a jogomat, hogy azokra szavazzak, akikre akarok? Ki ő, megváltó? 61 éves vagyok, elég volt a múlt rendszer gyakorlatából. amikor megmondták kik között választhatok, és kötelezően el kellett menni leadni a „szabad” voksomat. Ezt akarják újra bevezetni? UNDORÍTÓ FÉRGEK!!!
    Szebb Jövőt Magyarország!!!

  2. Ime egy „csodálatos” példa arra,hogyan lehet?? egy népet (és nem nemzetet) megvezetni,ha hagyja magát. Egyben bizonyiték is arra,hogy Magyar az,aki szivében is az.Hát erről a „hölgyről” hogy szivében is az.,nem sűrűn lehet elmondani.Jobban tenné,ha visszamenne oda,ahonnan jőtt: Franciaországba!
    Nem is kommentálom tovább,mert annyit sem érdemel,hogy „kalviatúrát ragadjak”
    És ezekután mégjobban megerősitettem magam,hogy kire adom a voksom,a Szebb Jövő reményében- igaz,eddig sem kételkedtem a döntésemben.

  3. Elnézést,lenne egy kérdésem:Ezt értsem úgy,miszerint a Fidesz jobban örülne,ha inkább az mszp-re szdsz-re vagy mdf-re szavaznék a Jobbik helyett?Akkor kérem miféle rendszerváltásra illetve elszámoltatásra gondol a nemzetmentő Orbán Viktor?Itt valaki ismét hazudik és félrebeszél…….miért”tetszik”jobban a Fidesznek az szdsz-mszp-mdf mint a Jobbik?Érthetetlen….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük