TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: „Orbán Viktor, háborús uszító”… avagy a dilettánsok tora II.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A háború, úgy tűnik elkerülhetetlen. Hiába az erőn felüli munka, hiába az ellenkezés, a világot és benne Európát elmebeteg, önző és hihetetlenül buta, embertelen gazemberek vezetik. Hiszen, akik nem tanultak a 20. század világégéseiből és egy új háborút akarnak az emberiség ellen, azok vagy nem normálisak, vagy jellemtelen, megvásárolt, ócska egyedek, akiket a béke és milliók életének megmentése érdekében haladék nélkül likvidálni kellene. Mert most van az a pillanat, amikor vagy mi ütünk, vagy minket ütnek. Azonban egyetlen akadálya van annak a lehetőségnek, hogy mi adjuk az első pofont. És ez az akadály nem más, mint az, hogy a normálisan gondolkodó politikai erő Európában ma, egyedül a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor.

Nehezíti a pályát az az apró, de nem jelentéktelen tény is, hogy mint Brüsszelben, hazánkban is megtalálhatóak azok a jellemtelen, ócska, szar alakok, azok a politikai hangadók, akik bár békepártinak hirdetik magukat, a háborúpárti Nyugatot szolgálják hatalmas pénzekért, beígért posztokért. Ezek a jellem nélküli, nemzetüket is eláruló, ócska gazemberek odáig mennek, hogy Orbán Viktort, a legfőbb háborús uszítónak próbálják beállítani az őket hallgató társadalmi réteg előtt, amely réteg elsőként halna meg egy háború kitörését követően. Hiszen, a kötelező európai sorozás és a háborúban való részvétel a többséget érintené. Ez ellen harcol a háborús uszítónak hazudott miniszterelnök, aki minden erejét beveti annak érdekében, hogy Magyarország kimaradhasson a háborúból. Ám, a belső lázítás nem kis mértékben nehezíti ezt a munkát.

Hosszú időbe telik, és csaknem lehetetlen feladat visszafordítani az unióban uralkodó háborús hangulatot, hiszen aki nem tetszik a nemzetközi fegyvergyártó és azzal üzletelő maffiának, azt egyszerűen kilövetik. Ahol nagy pénzek forognak, ott nehéz észérvekkel, emberséggel és logikával győzni. Az már kevésbé fordul meg a maffiózók fejében, hogy egy háború, kivált egy atomháború őket is a tűz martalékává teszi, bankkártyástul, pénzestül, mindenestül. A pénz imádata azonban mindent visz…

Ez is érdekelheti:  A nukleáris fegyverek harckészültségbe helyezéséről tárgyal a NATO

A magyarországi fizetett kommunista-liberális ellenzéket ezért villámgyorsan gatyába kellene rázni. Mert elég nekünk az Unióval való háborúskodás a saját megmaradásunk érdekében. A háborút követelő Unió-, és NATO-drukkereket ki kell vonni a forgalomból, ahogy azokat a jellemtelen és gerinc nélküli, magukat politikusoknak nevező társadalmi söpredéket is, akik abban élik ki magukat a rágalmazáson és gyalázkodáson kívül, hogy magát az állam rendjét és a köztársasági elnöki hivatal méltóságát is igyekeznek mind hazai, mind nemzetközi pályán lejáratni. Ez pedig, egy tömeggyilkos felmenőkkel bíró kommunista család, kommunista, milliárdos leszármazottjától egyenesen tűrhetetlen.

Jó volna tehát, ha végre valaki rendet tenne a hazai ellenségeink soraiban, mert ezek a hazaáruló, háborút akaró halálmadarak, a társadalom gondolkodásra alkalmatlan részét, egyenesen a vágóhídra fogják vinni, amennyiben a június 9-i uniós választás eredményeképpen nem változna az EU háborús hozzáállása. Ehhez azonban az kell hogy minél többen belássák és megértsék a jelenlegi európai valóságot. Mert itt ma nem az a kérdés, hogy mekkora vagyona van egyes Fideszes vagy ellenzéki politikusoknak, ahogy az sem kérdés ebben a háborús veszéllyel terhelt világban, hogy mennyire hülye a főpolgármester… Itt most az a kérdés, hogy megmaradunk-e vagy nem maradunk meg… segítünk-e magunkon úgy, ahogyan azt Orbán Viktor kéri, vagy belegyalogolunk a mindent elnyelő európai mocsárba, ahogyan azt az ellenzék Orbán-gyűlölete parancsolja az őket követő proliknak?

Sok a baj, sok a hiba és sok a bűn is. Azonban a politikai kiutat egyedül Orbán Viktor tudja, ismeri. Ha majd elmúlik a háborús veszély, és megússzuk a tömeghalált, a gyerekeink és unokáin katonáskodását, az ezernyi temetést, a bánatot, és átalakul az EU vezetése, akkor ráérünk a saját oldalunkon és a balliberális oldalon megkezdeni a felelősségre vonást.

Igaz, nem ártana már most elkezdeni a vádiratok megfogalmazását… és a listát is össze kellene állítani hazai és nemzetközi szinten. Mert ilyen baloldali, liberális bűnöző-elit, és ennyi élősködő a politikai életben – 1919-et kivéve –, nem volt még…

Ez is érdekelheti:  Mély megvetéssel fogadta Macront Meloni

Az erkölcsi kiút kérdése egy másik kérdés, és egy másik cikk…

Nemzeti NaplóNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / Fotó: History

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Stoffán György: „Orbán Viktor, háborús uszító”… avagy a dilettánsok tora II.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük