KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Még egy gondolat, a Bayer Zsolt elleni támadássorozat okán…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elképesztő és egyre felháborítóbb az az aljas, nem csituló, gyűlöletet gerjesztő támadássorozat, amelyet Bayer Zsolt ellen indított a balliberális csürhe. Mind emberileg, mind erkölcsileg elfogadhatatlan, hogy egy ember ellen ekkora és ilyen mérvű, ráadásul teljesen igazságtalan és indokolatlan rágalomhadjáratot folytasson bárki!

Azok vádolják nagyapja miatt Bayert, akiknek a szellemi elődei mintegy százmillió ember halálát okozták, s akiknek ma, Magyarországon is volna mit sepregetniük saját házuk táján, hiszen a legnagyobb ellenzéki párt árnyék-miniszterelnökének a családja sem tudja a nagypapa által kiontott vért lemosni magáról. Ami még nagyobb bűnük, hogy ma is pont azt a kommunista gyűlölködést folytatják, ami a nagypapa életét kitöltötte, s ma sem volna más következménye egy hatalomátvételnek, mint Apró Antal idején. Hiszen tudjuk, hogy a főpróba már megvolt 2006. október 23-án.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A „náci” Bayer Zsolt…

Bayer Zsolt nemzeti elkötelezettségéhez nem fér kétség, és ha a mai munkásságát tekintjük, akkor megállapítható, hogy a szépirodalomban jeleskedik, de minden adott lehetőséget felhasznál arra, hogy az őt rágalmazó és aljasul támadó kommunista-liberális söpredék viselt dolgait feltárja. Emellett olyan értékeket teremt, amelyek nemzetünk múltját ismertetik meg az olvasóval és a nézővel. Stílusa egyéni, mint mindenkinek. Lehet ezért szeretni vagy nem szeretni…

Viszont, emberileg mindenképpen ki kell állni Bayer mellett, és közösen kell visszautasítani a gyilkosok leszármazottainak, a jelenleg is gyilkos indulatokat gerjesztő vádaskodását, mert Bayer nem volt sem nyilas, sem ÁVH-s besúgó, sem pufajkás gyilkos. Bayer író, aki egyetlen novellájával, filmjével is többet tesz le az asztalra, mint az egész kommunista-liberális csürhe az elmúlt száz esztendő alatt.

Lehet szeretni vagy nem szeretni Bayert, azonban az embert, akinek a családját is aljasul támadják, kötelező megvédeni, mert ezt követeli a magyar becsület, a nemzeti méltóság, a keresztényi elkötelezettség és az, hogy a barikádnak azonos oldalán harcolunk. Ki-ki a maga fegyverével. Akár zsoldosként, akár önkéntesként… de, egyazon ügyért…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Stoffán György: Még egy gondolat, a Bayer Zsolt elleni támadássorozat okán…

 1. EZ MUNDÉRVÉDELEM TISZTELT STOFFÁN UR.ÉN NEM ITÉLEM EL BAYER ÁLLAMPOLGÁRTL .ERRE VAN A TEREMTŐ.

 2. Sajnos nem érti a cikk lényegét. Leírtam, tehát, nem magyarázom…

 3. Ez a stoffán mindig is egy szervilis féreg volt, és az is marad.A bayer pedig az 5. sz. fideszgörény. A nnyi mocsok hagyta és hagyja el folyamatosan a pofáját és a „tollát”, hogy az maga a tömény förtelem.

  1. Ha nem lennék úriember, azt írnám, hogy Ön hülye. De nem írhatok ilyesmit – úriemberként…

   1. Fidesz oldalon úriember?
    Eleve kizárt.
    Vagy nem ugyanazt értjük e fogalom alatt.
    (Gondolom, bayer is „úriember” — ön szerint.)

    1. Ön tényleg hülye… mert nem érti részben azt, hogy soha nem voltam Fideszes,csak magyar. Másrészt nem Bayer kollégát, a személyt védem, hanem az embert, annak méltóságát és egy elvet, amit Önök kommunista liberálisok nem értenek, mert nincs erkölcsi alapjuk hozzá. Eszerint, a saját oldalunkon , azaz a keresztény, nemzeti oldalon bárkit támadás ér a nemzetellenes, gyilkos elődök mai, hazaáruló utódainak oldaláról, azt tűzzel-vassal meg kell akadályozni! Mi magunk is elegendőek vagyunk ahhoz – hogyha erre szükség van -, megrójuk vagy elítéljük az illetőt. A családban sem engedhető meg, hogy a szomszéd beleszóljon a nevelésbe, pláne úgy, ha oka sincs rá, csupán a rosszindulat vezérli.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük