KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Egy ENSZ-szavazás margójára… Magyarország a gyilkolás mellett?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem vagyok büszke arra, ami az ENSZ-ben történt. Nem lehetek büszke arra, hogy itthon a béke melletti elkötelezettségünkről szónokol minden kormány-politikus, ám, az ENSZ-ben a tűzszünet ellen szavaz a magyar ENSZ nagykövet.

Kérdezhetném azt is, hogy miért ér kevesebbet egy-egy ország lakossága, mint a másiké? Miért akarunk békét Ukrajna és Oroszország háborújának esetében, de azt támogatjuk, hogy Gázát a földdel egyenlővé tehesse az izraeli hadsereg? Ki, és mikor hazudik, amikor békéről és háborúról van szó?

Nekem az emberélet akkor is számít, ha orosz, ha ukrán, ha palesztin, ha zsidó. Kivált a gyermekek élete, léte elleni gyilkosságok borzasztanak el, akár palesztin, akár zsidó, akár orosz, akár ukrán ártatlan gyermekekről van szó. Mindegy. És mi, magyarok a gyilkosságra szavaztunk az ENSZ-ben. Ez pedig, ellenkezik a keresztényi magatartással, a hangoztatott békevággyal, az emberi élet melletti kiállással – azzal, amit itthon hallunk.

A politika nagy és aljas játszótér, de az emberi élet nem lehet játéka, alapja egyetlen politikai elköteleződésnek sem! A háború, a terrorizmus, az öldöklés és a gyűlölet okainak részleteit nem is tudom ehelyt kifejteni, és nem is akarom, mert nem arról szól e pár sor, hanem a képmutatás magasiskolájáról! A szavazásról, amelyben a magyar ENSZ küldött a gyilkolás folytatására szavazott! Immár hiteltelenné vált minden békevágy, hiteltelenné vált a magyar kiállás hangoztatása. Hacsak nem hívja vissza a kormány az ENSZ magyar delegációját egytől-egyig még a mai napon!

Mert ez a szavazás számomra ugyanazt jelenti, amit a keresztények megsegítésének állandó, képmutató hangoztatása jelent, szemben azzal, hogy akkor egy szóval sem tiltakoztunk, amikor a Szentföldön, a zarándokok által vitt keresztet a zsidó polgárok leköpdösték, vagy amikor az izraeli zsidó iskolában, a gyermekek előtt, Jézust a kereszten egy plüssmajommal helyettesítve gúnyolták a keresztényeket…

Ez is érdekelheti:  Ki lőtte hátba a svéd miniszterelnököt?

Akkor nem írtam, nem szóltam, hiszen nem lehet minden ellen tiltakozni, új és még újabb frontokat nyitni. Azonban most, amikor emberek tízezreit irtja az izraeli hadsereg, és ezt a mi képviseletünkben kiküldött ENSZ nagykövet is támogatja, akkor szólnom kell, mint egyszerű hétköznapi magyar ember, mint katolikus ember, mint keresztény újságíró, mint az Orbán kormányt támogató állampolgár. Mert mindenki bűnös a gyilkosságokban, aki a gyilkolást támogatja a fegyverszünet józan megszavazása ellenében! És e pillanatban a magyar ENSZ delegáció is a gyilkosok sorába állt… Amit én nem vállalok! Amit rajtam kívül milliók nem vállalnak ma, Magyarországon!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Stoffán György: Egy ENSZ-szavazás margójára… Magyarország a gyilkolás mellett?

    1. Már 12 éve nem szavazok a fideszre, akkor kezdett el jobbra indexelni és balra menni.
      Egyébként meg is mondta: Ne arra figyeljenek, amit mondok, csak arra amit csinálok.
      Globalista egy igen jól irányított ellenzék.

  1. Ideje felébredni mindenkinek és tudomásul venni a mérhetetlen képmutatást, amit a kormány folytat. Nem ez az első eset és várhatóan sajnos nem is az utolsó. Az MTI-ről nem is beszélve, akik ‘kifelejtik’ a tudósításból, hogy hazánk képviselője nemmel szavazott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük