KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: A népszámlálás és az azt kísérő elmebetegségek…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elkezdődött a népszámlálással kapcsolatos elmebetegség is. A közösségi oldalon megjelent a „Bojkottáld a népszámlálást” című felszólítás, amely az eddigi összes elmebetegséget magában hordozza.

A kitett irományból ugyanis megtudjuk, hogy az elnyomó orbáni hatalom adatokat gyűjt és ezt meg kell akadályozni, hamis adatokat kell beírni, vagy ki sem kell tölteni a kérdőívet. Íme, egy kis részlet a facebookos agymenésből: Nemes egyszerűséggel magasról tehetsz a rendszer népszámlálásnak álcázott adatgyűjtésére. Máris nem a rendszer szabályai szerint fogsz játszani. Ha nagyon sokan nem a rendszer szabályai szerint fognak játszani, akkor a rendszer előbb-utóbb megbénul és működésképtelenné válik. Ugyanis a rendszert maguk a polgárok működtetik. Te működteted. Rajtad is múlik, hogy mikor esik szét. Kezdheted a falbontást a népszámlálással.”

A csonka-országban tehát éppen annyi beteg elme van lakosságarányosan, mint Erdélyben, ahol – persze, szélsőséges és meglehetősen ostoba – magyarországi inspiráció alapján szintén különböző elméletekkel bolondították a magyarságot a népszámláláskor. Ott a „nemzetiségi” megoszlást igyekezett néhány ottani és sok magyarországi bolond sulykolni a romániai kérdőívek kitöltőinek. Nem értették meg, vagy szándékosan félremagyarázták a lényeget…

Most ugyanazok a magyarországi elmeháborodottak, a magyarországi népszámlálás ellen acsarkodnak, ugyanazzal a szándékkal, és gondolom ugyanazon megbízók kérését/parancsát teljesítve, mint Erdélyben tették. A lényeg, hogy káosz legyen, hogy az egyetértésnek nyomát is eltöröljék, és ha lehetséges megint minden magyar ugorjon a másik torkának. Míg Erdélyben azt erőltette néhány eszement és a Magyarok Világszövetsége, hogy vallja magát az alig néhányszázezer fős székelység székelynek, megbontva ezzel a romániai magyarság létszámának arányait, amivel halálra ítélték volna a szórványban élő magyarjainkat. Igaz, ez Bukarest célja, amit magyarországi munkatársaik igen jól szolgálnak évtizedek óta! Itt, ugyanezek a bojkottra hívják fel az embereket.

Nehéz elhinnem, hogy ezek normális, hazaszerető és a magyarságot szolgáló emberek lennének. Eleve, aki ma azt gondolja, hogy az állam akar titkos adatbázist felállítani a szokásos népszámlálással, az röviden jellemezve: hülye! Hiszen, az online világban önként elárul magáról mindenki mindent az összes közösségi oldalon. Étkezési, alvási, templomba járási és egyéb szokásait, de azt is, hogy melyik rokonát szereti és melyiket nem… Ha otthon beszélget bárki egy megvásárolandó árucikkről, még aznap megtalálja annak az árunak a hirdetését a neten, saját oldalán… ha akarta, ha nem. Mindenkiről, aki közösségi oldalon „lakik”, a népszámlálási íven található összes kérdésre már választ adott a közösségi oldal adathalászainak. Balgaság tehát azt gondolni, hogy a népszámlálásra efféle körmönfont célokkal kerülne sor. A rendszert sem lehet a népszámlálás bojkottjával lebontani, ahogyan ezt a képen látható szöveg próbálja elhitetni, persze megint a taknyos és tudatlan fiatalokkal, akiket a lélektelen és magyar gyűlölő ellenzék, immár fegyverként használ aljas céljainak megvalósításához, akár nemzeti színekben, akár vörösbe csomagolva.

Ez is érdekelheti:  Fico: A Nyugat a „legrosszabb forgatókönyvet” készítheti elő Ukrajnában

Ma, Magyarországon valóban jobb kérdéseket és másképpen kellene feltüntetni a népszámlálási íven, de attól tartok, hogy akik e kérdéseket szerkesztették, szintén nem értik a világot, a nemzet jövőjét és annak lehetőségeit. Ugyanis, ma arról van szó, hogy megtudják a Statisztikai Hivatalban: hányan élünk még mi, magyarok a saját hazánkban, milyen az anyagi helyzetünk, milyen vallásúak vagyunk…

És itt is meg kell állni egy pillanatra! Míg Erdélyben a magyarság megosztása folyt a népszámlálással összefüggésben, itthon vallási alapon osztják meg a népeket. Igaz, át nem gondolt jó szándékkal, mégis, a nemzetre nézve ártón. Az egyik protestáns portál arra bíztat, hogy vallja meg mindenki hogy protestáns… Ez nem baj a hétköznapi életben, de nem célravezető a népszámláláskor. Ma, az volna a cél, hogy statisztikailag is bizonyítsuk: – ez egy keresztény ország, keresztény népességgel. Ehhez három rubrikát kellene felrajzolni a kérdőívre a „vallása” kérdés mellé: keresztény; – nem keresztény; – ateista. Mivel a keresztény a Krisztus-követést jeleni, nem kellene külön, egyházak és felekezetek szerint jelölni a keresztény magyar embereket, mert ez ebben a tekintetben megosztó és nem is ad világos képet a keresztények létszámáról.

A Krisztus-követők számára Krisztus a lényeg, az Ő parancsainak és tanításainak betartása. A népszámlálásnak pedig az, hogy mi, magyarok, kereszténynek valljuk-e magunkat. Sajnos, a rossz felfogás, a téves hozzáállás miatt másutt van a hangsúly, így, a vallási megosztás marad. Legfeljebb, aki érti is miről van szó, azt írja be a „vallása” kérdés mellé, hogy „keresztény”. Minthogy, Erdélyben is a józan székely, magyarnak vallotta magát…  

A bojkottálókat tehát, nem tartja majd számon senki. Nem kerülnek bele a hazai statisztikákba, de a feltehetően idegen pénzzel megfizetett, alantas céljukat sem érik el a távolmaradással. Csak szánni lehet őket… de azt is minek. Megszoktuk tőlük már a covid idején, amikor ugyanezek lázítottak itthon és a Kárpát-haza más területein minden, de főleg a kormány és Orbán Viktor ellen. Épp, mint most. Mert ez a társaság vak, süket, de sajnos nem néma, viszont, mérhetetlenül ostoba, békétlen és maga sem tudja mit, és miért csinál. Csak csinálja. Pénzért vagy passzióból, mindegy. Egy biztos: abnormálisan és a nemzet ellen. Amolyan gyurcsányos tempóban.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Hol hibázott Novák Katalin?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük