KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: A miniszterelnök, a római ebéd és az ellenzéki protokoll…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kegyeleti látogatás nem mindennapos dolog, tehát az ahhoz kapcsolódó szokások, az etikett és a hagyományok sem általánosan ismeretesek. Ezeknek – mint az utóbbi napokban kiderült –, csak és kifejezetten a baloldal és a liberálisok a szakemberei. Ezek, bizony nagyon helytelennek ítélték, hogy dr. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a vatikáni tiszteletadás után volt képes ebédelni, sőt, egy jó hírű vendéglőben foglaltatott helyet magának és hitvesének.

A magyarországi ellenzék azt is sejteni vélte, hogy az ebédet a magyar dolgozók és pedagógusok adóforintjaiból fizette a miniszterelnök, de ennek a híresztelésnek a hivatalos cáfolatát végül kénytelenek voltak elfogadni. Na, de az ebéd az megvolt, és ez rendkívül megrázta az ellenzék „erkölcsi” érzékét. A pápai államban történtek után ebéd… hát az, igazán elítélendő. Pláne hal, meg ilyesmik…

De lássuk, mi és hogyan történt volna, ha nem dr. Orbán Viktor, hanem a Hülyeferi és famíliája állíthatott volna be a Vatikánba, leróni kegyeletét?

Nos, a Bulgarica Bovis eleve ki van tiltva onnan, így neki valami – az alkalomhoz illő – közeli szegénynegyedben vagy kórházban kellett volna időznie, és jótékonykodnia. Kiosztva azt a néhány, a korábbi adakozásakor véletlenül a zsebében maradt maszkot… Ezen idő alatt a Hülyeferi megejthette volna a látogatást, kioktathatta volna a hivatalban lévő pápát a marxista felszabadítás teológia hiányosságait illetően, és rendet csinálhatott volna gumilövedékekkel a Novus ordo-t ellenző bíborosok között. Ezt követően, elhagyva a pápai államot, csatlakozott volna Bulgarica Bovis asszonyhoz, akivel a közelben parkoló autójukhoz sietnek, mert éhesek lettek. Itt kicsomagolják a Jákobtól kölcsönkért parizert, amit a Hülyeferi által kettétépett zsömlébe helyez Bulgarica Bovis asszonyság. A szendvicseket könnyezve fogyasztják el, magyar kormányfőhöz és a gyászos hangulathoz illőn, az autó tetejéről, ahogy ezt a kommunista etikett előírja egy pápai temetés utánra. A sofőr is kapott volna egy szendvicset, mert Budapest messze van Rómától, és mert ez a szeretetben és együttérzésben utánozhatatlan, nemzeti, keresztény, állandóan bérmálkozó politikai erő a szegények, elesettek, általuk megvont nyugdíjúak és kitett tanárok pártján van, nem utazik repülővel. Csak Trabanttal jönnek-mennek a nagyvilágban, hiszen, példát kell mutatniuk ebben a háborús, gonosz, orbánista világban. És ez a „hazafias család”, bizony a Vatikán után, gondolni sem merne, még csak az orosz kaviárra sem… Hülyeferi sem márkás italtól, hanem valamilyen, az APEH által, egy mozgássérült alföldi pálinkafőzőtől elkobzott szilvóriumtól rúgna be… Igen! Ők a magyar jövő, az egyetlen reménység, a példakép… – mint ezt Deliriumtremensferi állítja.

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt: Brüsszel, Hajdúnánás, 1980

***

Ám, hála Istennek, nem ők voltak a Vatikánban, a nemzet képviseletében, hanem dr. Orbán Viktor és hitvese. Az ellenzéknek ismét csak a faragatlan, proli, és mélybunkó hőbörgés maradt, egy miniszterelnöki privát ebéd után… amivel persze, foglalkozni sem volna érdemes. Csak aludni nem tudván, így éjnek idején elképzeltem a liberális-komcsi cikkeket átfutva, hogy mit csinált volna – „ismerve a libsi etikettet” – Tremensferi és Bulgarica Bovis Rómában…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük