KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: A MAGYARORSZÁGI KERESZTÉNYÜLDÖZÉS – Hatalmon vagy csak kormányon van-e a Fidesz?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A keresztényüldözés más módszerekkel, mint Nyugat-Európában, de „begyűrűzött” Magyarországra is. Templombejárat-gyújtogatás, ünnepi mise megzavarása Dunaújvárosban, vallási szimbólumok meggyalázása a sajtóban, majd a gyalázkodók bíróság általi felmentése, nemrégiben pedig, a Nagykovácsiban álló kereszt felgyújtása és az újraállítás megakadályozása, mind-mind a keresztényüldözés szegmensei. Egy másik módszert a keresztényüldözésben, a lélek elleni megfontolt és jól kiszámított támadások jelentik, amelyek egyike a mostani, hatalmas elánnal támadó, a halált és a túlvilágot gúnyoló, ostoba, amerikai ünnep magyarítása, ami néhol már átcsapott egyfajta lelki és szellemi aberrációba, veszélyeztetve a gyermeki lélek nyugalmát és egészségét.

Fűzfői anzix (Forrás: Szanyi Szilvia polgármester fb oldala)

Balatonfűzfőn a Turisztikai Egyesület, a polgármester támogatásával szervezett Halloween ünnepséget és bulit, amely előtt – sok városi lakos nemtetszését figyelmen kívül hagyva –, teleaggatták Fűzfőt a klasszikus és kétezer évig normálisnak számító, emberi felfogással ellentétes, „rémisztő” figurákkal, és a helyi „bót” is a láthatóan tévelyedett lélekre valló ünnepség eszköztárával reklámozta magát. Egyetlen dolgot írhatunk a javukra, mégpedig azt, hogy nem a Reformáció Emléknapján, és nem Mindenszentek napján tartották meg ezt az egészséges lélektől messze álló, a magyar hagyományoknak és a keresztény értékeknek ellentmondó, pogány, kelta halotti kultuszból kialakult, és az 1840-es években, Amerikában is elterjedt, meghonosodott esztelenséget.

A város lakossága találóan horror-házának nevezte el a Városházát, hiszen az épület előtti kis tavacska vizén ringatózva, egy csónakban, maga a halál (figurája) vigyáz a Turisztikai Egyesület székházaként is funkcionáló önkormányzati épületre és a benne dolgozókra. A Fidesz által delegált polgármester, ennek a Turisztikai Egyesületnek a választmányi tagja.

Hiába tiltakoztak a város, nem a pogány halálkultúrát valló, gondolkodó lakosai. Nem menekülhettek a halálkultusz terjesztőinek október végi merénylete elől. Persze, nem egyedül Balatonfűzfőn volt efféle lelki aberrációról tanúskodó, keresztényellenes cirkusz… Erről a rendezvényt ellenzők tájékoztattak. Mivel korábban ismertté vált a kézi vezérlésű sajtóból, lapunk és a ma regnáló fűzfői vezetés között egy, a magyar jogot és törvényességet semmibe vevő bírósági ügy (amelynek perújrafelvétele folyamatban van), így a város lakói lapunkhoz fordultak, és ők mondták el sérelmeiket ezzel a mostani méltatlan rendezvénnyel kapcsolatban.

Ez is érdekelheti:  Nem akármilyen vegyi fegyvert vetettek be az ukránok

Ez a keresztényellenes tendencia országos szintűvé növekedett, így fontosnak tartottuk, hogy helyt adjunk a Nemzeti Napló hasábjain a keresztényüldözés, és a keresztény értékek ellen tartott, minden balatonfűzfői polgárra rákényszerített városi rendezvény ellenzőinek. Csak reménykedni tudunk abban, hogy a következő évben, minden választópolgár, Fűzfőn és mindenütt az országban, tudja majd, hová tegye az X-et a szavazóhelyiségben…

Nem mehetünk el szó nélkül a már említett nagykovácsi kereszt története mellett sem. Nyilvánvaló, hogy szervezett és a mai helyzetben tagadhatatlan keresztényellenesség gyújtotta meg a hegytetőn álló keresztet. Ennek a keresztnek az újraállítására megvolt minden engedély, de a helyi polgármester és egy környezetvédő nőszemély különböző rovarok és növények élőhelyének tekinti a húsz négyzetcentiméteres talapzatot, amelyen a kereszt állna, és nem adták meg az engedélyt az újraállításra. Erről Menczer Tamás részletes videóban számolt be, így nem is részletezzük ejteni az ügyet. Ezúton is kérjük olvasóinkat, hogy álljunk ki együtt Menczer Tamás harcában a kereszt újraállítását illetően!

Sajnálatos, hogy megyünk az árral és immár senkinek nem jut eszébe a tolerancia, az egymás iránti megbecsülés, a szeretet, és a vallási megkülönböztetés, vallásüldözés ellen való fellépés.

Csak félve teszem fel a kérdést: Hatalmon vagy csak kormányon van-e a Fidesz? Mert a kettő nem ugyanaz, és ha már a Fidesz által támogatott polgármesterek is efféle szellemi és lelki irányokban mozognak, akkor hová jut a keresztény Magyarország? Kiket fog indítani a kormánypárt és koalíciós partnere az önkormányzati választáson? S nem kellene-e azoknak magukba nézniük, akik a jelenlegi településvezetőket pátyolgatták a kampány alatt, s minden becsületes lokálpatriótát besároztak, lekommunistáztak e „halloweenista” keresztényellenesek érdekében?

Tehát, elvárható, hogy a nagykovácsi kereszt újra álljon, és a keresztényellenes, bíróság által, a hatalommal való visszaélésben, jogerősen bűnösnek kimondott polgármesterek kerüljenek ki a hatalmi pozícióból. Mert ez a minimum a jövőt, és a keresztény nemzeti megmaradást tekintve…

Ez is érdekelheti:  Mező Gábor üzent Magyar Péternek: hogyan lehetett nagyapád egyszerre 56-os szabadságharcos és fogalmazó a “Markóban”?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük