KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soros György a soros? – Kéri Edit levele a választási csalás lehetőségéről

Soros 4 évenkénti látogatása Budapestre

computerSoros György újra Budapestre látogatott. Az ATV mutatta, hogy az általa alapított, a Nyitott Társadalmat hirdető Közép Európai Egyetemen (C.E.U. – Central European University) tartott egy kis előadást, közgazdasági kérdésekről. – Vagy talán másért jött?

Négy éve, 2009-ben is decemberben érkezett meg, – négy hónappal a választások előtt! Akkor elterjedt a hír: hozott magával egy csoda-számítógépet! Ráadásul a vámosok meg sem vizsgálhatták, mert még Kádárral kötött egyezséget a 80-as évek elején, hogy az Alapítványa számára hozott minden „ajándék”vámmentesen jöhet be Amerikából – vámvizsgálat nélkül!

Én 2010. áprilisában – a két választás közt – felhívtam egy délelőtt a Választási Irodát. Egy ügyeletes fiatalember vette fel a kagylót. Megkérdeztem: Igaz-e a hír, hogy Soros decemberben a Választási Iroda számára hozott egy számítógépet? Azonnali, gyors válasza ez volt: „Nekünk nem, legfeljebb Halmainak” – Elámultam. Halmai Gábor a Választási Bizottság MSzP-s tagja volt. (Az apja mellesleg ÁVH-s kapcsolat-tartó tiszt volt, Csurkával is ő „foglalkozott”, – a fia meg a Terror Háza Múzeum munkatársa.)

De a fiatalember a további kérdéseimre már nem válaszolt. Vagy megbánta, vagy belépett valaki a szobába – igen hamar befejezte a beszélgetést. De ez az információ rendkívül fontos volt! Emlékeznek az áprilisi, második, éjszakai, – hajnali 2 óráig tartó – választási eredmény-közlés csúszására? A Soros-csapat remekül megszervezte, hogy az egyik budapesti kerületbe annyian „átjelentkeztek” a választás előtti napokban, hogy 4-5 órát álltak az utcán, hogy sorra kerüljenek! Ez volt a trükk az időhúzásra. A csodagép munkájához idő kellett! Emlékezzenek, hogy milyen nem várt, magas arányú volt a részvétel? Nahát, csak rá kell kapcsolni a gépre a több, mint 10 ezer választási körzet gépét, – és este 10-től, a „zárástól” hajnali kettőig „holt lelkekkel” lehet dúsítani az MSZP és LMP szavazati arányát! (Soros akkor még azt hitte, hogy az egész LMP az övé és Hillary Clintoné, nem csak Karácsony, Jávor, és a többi Lúd-millás renegát!) Arányosan rájuk kell rakosgatni néhány százalékot, és – mondjuk 54% helyett – máris 65% szavazó „ment el” voksolni, – jelenti majd a csodagép! A hamisításhoz ennyi idő kellett!

Halmai Gábor egész éjjel izgatottan beszélt, szinte irányította a szavazás befejezésének szabotálását, mint buzgó bizottsági tag. Egyfolytában közvetítette a TV. Már többen mondták: 20-30 ember áll már csak sorba, mondják be az ereményt! – az a pár szavazó már nem változtat rajta. – Halmai felkiáltott: „Nem lehet! Mobil-telefon van náluk, hazatelefonálhatnak, és a részeredmény hallatán esetleg másképp szavaznak. Várjunk még”! Rendkívül ideges volt, az utolsó szavazóig nem engedte lezárni és közölni a kihirdetését. (Talán még nem kapott rá engedélyező-jelzést?)

A szavazás után szóltam a Fidesznek és a Jobbiknak, hogy hasonlítsák össze a részeredményeket a központi számítógép adataival. – „Stimmelnek” – mondták. De a csodagépet arra is be lehet tanítani, hogy a részek iránt feltett kérdésekre a valódi „nettó” – számot válaszolja, és „felfelé” a hamis, toldott „;bruttó”- számokat jelentse. (Ez biztosan megoldható, – sugallja logikám, és „nyomozó-agyam”.)

Egy dolog biztos:  – mivel Soros olyan mértékben avatkozik bele a belügyeinkbe, és kedvence, Clinton asszony is Bajnai Gordont támogatja, sőt, már az EU-ban is tudják egyes hölgyek, hogy Bajnai fog „vigyázni” arra, hogy Orbán és a „szélsőjobbos” Fidesz ne nyerjen, – hogy ezek után nagyon kell vigyázni a választáskor, és minden gépet, sőt, a Választási Iroda helyiségeit is át kell vizsgálnia a kormánynak! Mert alapos a gyanú a választási csalásra – külföldi, „ultraliberális”, kozmopolita jellegű segítséggel!

Népünk nevében kérem a legszigorúbb vizsgálatot és Soros (=Sörös) úr kikérdezését: Hozott-e számítógépet 2009-ben is, és most is, – és kinek „adományozta”?? „Gyurcsány nyaka köré már fonódik a kötél a 2006-os események miatt”- mondta a napokban az Echo tv-ben Völgyessy bíró úr! A rendőrök kezdenek emlékezni és vallani. – Szili Katalin pedig pár hónapja ezt mondta a TV-ben: „Nézzék meg már Gyurcsánnyal kapcsolatban a Teve-utcai Főkapitányságra való lövöldözést, és a Kádár-koponya ellopását” – Mi hozzátesszük: És a cigánygyilkosságnál a Nemzetbiztonsági Hivatal működése mellett Gyurcsány, Laborc és Szilvásy szerepét is ebben! Ez a 3 ügy sincs eléggé kivizsgálva! A Sukoró-ügynél pedig sokkal nagyobb bűne Gyurcsánynak, hogy nem csak a Velence-Sukoró-i 2 km-es kajak-kenu versenypályát – amelyből, mint a versenyzést a leghosszabb és 9 sávos pályán megtanuló sportolók számára szükséges, csak kettő van az országban, (a másik Szegeden) és ezzel a 4-5 aranyérmünket is – „engedte volna át” a pálya eladásával, hanem még hat várost is átengedett volna a Zsidó Világszövetség elnökének, R. Laudernek – kaszinóvárosok, bűnbarlangok számára egy ekkora kis országban!

Hét kaszinóváros épült volna fel ebben a négy évben!! King City =Királyváros= Székesfehérvár!! Kellettek volna az óbudai szigeten a középkori emlékeink is. Lerombolás után: kaszinó és rulett! Gyurcsány a történelmi múltunkat is eladta volna! Biztosan kapott volna 7-szeres prémiumot utána Laudertől! Tökölt meg Korda György ajánlotta – ott már van neki egy kártya-barlangja – s már egy erdőt is kiirtottak.

Bajnai ellen pedig ne élő libákat vigyenek a nemzeti érzésű tüntetők, hanem a meghalt, öngyilkos áldozatok gyászkeretes fényképeit egy táblán. Ennél megrázóbb érv nincs Bajnai ellen! Fölé lehet tenni egy liba-fotót (állatkínzás ezáltal kizárva) – és a „milláit” adócsalással külföldi szigetekre eldugó gordonka képét. Aláfestés magnóról lehet: egy libatelep 3 perces hangos „társalgása”.Az ügyvéd úr azt nem támadhatja meg, nem nyírhatja ki a Nyírségben! Sem Sörös úr, sem Clinton asszony!

A szocializmus becsületes megvalósításában hívő baloldali szavazóknak pedig azt ajánlom, hogy jövendő miniszterelnökük kijelölésekor ne ez legyen a jelszavuk: Gyűjtsd a tőkét! – hanem maradjanak József Attilánál:

DÖNTSD A TŐKÉT!

Kampány-tanácsaimat népem szeretete diktálja. Sem dollárt, sem sékelt nem kérek érte.

2013. dec. 3.
Kéri Edit (nyugdíjas színész, ’56-os elítélt, történelem-kutató)

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

21 thoughts on “Soros György a soros? – Kéri Edit levele a választási csalás lehetőségéről

 1. Kedves Kéri Edit!

  Kincseket érő hozzászólásit ámulva hallgattam már a gengszter váltás után is, igaz néha azét kétségek ébredtek bennem, hogy va
  jon az esedékes gyógyszer adagját megkapta -e. Soros urat nem ismerem, úgy hallottam oldal függetlenül támogatott politikusokat, hogy pl megtanuljanak késsel villával enni..és ösztöndíjakat is kiosztott köztük.
  Az 56-os hősökkel amúgy tele van a hócipőm, mert éppen olyan gyors szaporodásnak indultak mint a szocializmusban a partizánok.
  Ön nem tartozik közéjük, de nem hinném, hogy az akkori hőstettei _NYILVÁN VOLTAK_ NEM JOGOSÍTJÁK FEL A MAI HELYZET VÁTESZI SZÉKÉBE..Vátszeink ugyanis nincsenek, szemben olyanokkal akik UTÓLAG okosok, ezekből sokan, Dunát is rekeszthetünk velük. Soros úr fő baja az Ön és hasonszőrűek szemében, hogy , hogy gazdag és zsidó …mondjuk komcsizni sajnos nem lehet, ezt még a leghülyébb neonyilas sem hinné el, de az előző kettő éppen elegendő.

  Soros úr nem szorul rá a védelmemre, de azért azt leszögezném, hogy a magyar néptől egy gombostűt sem vett el…a vagyonát Amerikában szerezte azt meg úgyis utálja mostanában a széljobb…tehát akár szimpi is lehetne.

  Sok sikert kívánok az új esztendőben, a performanszai viszont nagyon hiányoznak, pláne, hogy Hfi Géza már régen eltávozott közülünk..

  Tisztelettel:

  Mara Tomi
  Belfast

   1. Mondjuk ere kérd meg a kedves mamádat..vagy vonó gabit akit egy buzi bárban fotóztak le..mindketten elégedettek lesztek.

    Mara Tomi
    Belfast

  1. Kedves Kéri Edit!

   Ne keserítse el a fenti levél tartalma de a hangneme se!
   Megfigyeléseinek pontossága, rendkívüli fontossága valamint népe sorsa miatti aggódása számunkra tiszteletre méltó.
   Mások számára viszont veszélyes. De Ők nem is akarnak idetartozni.

   Tisztelettel: A Telekiek…

   1. A félreértések elkerülése végett a „fenti levél” a Mara Tomi aláírású levél..
    Teleki

   2. Bizony ne..Pongrácz Gergő bácsi szerint mindössze „fröccsös kurvának ” hívták..és az az egyetlen fotón azt a dobtárast..csak a felvétel miatt vette kézbe..igaz Edit néne?????.:) Helyesen: Mondjuk erRe kérd meg a kedves mamádat..vagy vonó gabit akit egy buzi bárban fotóztak le..mindketten elégedettek lesztek. ere =erre..
    Mara Tomi

  2. Mara Tomi!

   Majd el kell dönteni, hogy Kéri Editről akarunk-e beszélni…
   vagy csak szerepelni akarunk???

   Ez nem egy szócső – amibe lényegtelen dolgokat is be lehet mondani!

   Egy nemzet és országa ügyéről beszélünk – az eltereléseket, ködösítéseket mindenki tartsa meg magának!

   Nyisson egy külön blogot Kéri Editről – ott biztos ki tudja majd tárgyalni az ön által fontosnak vélt ügyeket is!

   Kiss Tibor

   1. Kéri Editről a forradalmárok helyére lépett ribancról? OK Beszéljünk! Ki is ő? Mit is csinált 56-ban??

    Nos ?
    ????????????????????????????????????????????????
    Ön pl mit tud róla???
    Hm?????????????????????????????????????????????
    Mara Tomi

   2. Maratomi, ha olyan jó a bal és jobbliberális sorosok uralma, akkor miért nem elég jó élőhely neked a neoliberális szocionisták vezette imf-gyarmat Románia, vagy akár Magyarország, mit keresel külföldön? Na ugye. Ne szólj bele olyanba, amiről nincs személyes tapasztalatod, te buta ribanc.

    Rizar-i

   3. Mara Tomi!

    Véleménye bárkinek lehet a történelemről, politikáról, népsorsokról stb.
    De ha a hozzászólókról nyitunk vitát – akkor már csak pletyka az egész…
    Lelkiismereti ügyekben nem találgatom Kéri Edit, vagy e züllesztő hajlam eredetét, valóságát.

    Akinek pszichológusra van szüksége, talál hazánkban is bőven és bizonyára Belfastban is.

    Kiss Tibor

 2. Ezt sajnos tudjuk rég. Nem baj, ha ilyen írások folyamatosan megerősítenek bennünket, de főleg azokat, akik még kételkednek az igazságban.
  A fenti írást szépen kiegészíti ez a mozi: http://youtu.be/dGOC-_Jngzc

  Liliom

 3. Tisztelt Kéri Edit!

  Megtenné, hogy immáron közismert tényekkel alátámasztva megírná a „liba” ügyet, amelynek magam is ismerője volnék, de amennyire én tudom, Bajnai úrnak köze nem volt a csődünkhöz, hiszen a Vallis jóval később jött képbe, és akkor éppen hogy ADTA pénzt szerencsétlen HAJDÚ BÉT-nek…akkor amikor már dühöngött a madárinfluenza, a külföldi vevők már csak töredékét rendelték a hízott libáknak, és..a kormány éppen a konkurens céget a hortobágyi liba tenyésztőket tömte ki pénzzel..
  Ha Ön másként tudja tegye már meg, hogy azt is leírja..igaz a papír és a képernyő sokat kibír..

  Nádor István

  1. Akkor,ha maga szerint Bajnainak nem volt köze a Hajdú Bét csődjéhez,,már semmi nem segít magán.Úgy hülye kend ,ahogy van,és reménytelen.Bátran üzleteljen máskor is a Libás Gordonnal,ha magának az a jó.De azért írjon ide is,legyen kin nevetni!

   slomo@vip.hu

   Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

   Híradmin!

 4. Sikeres ember a soros – csak éppen mások kárára. Sorossal pont az a baj, hogy devizaspekulánsként pont ellenérdekelt az ésszerű monetáris politika bevezetésében. Nyerész, mások munkáján élősködő, sőt országok gazdaságát romba döntő önző geci. Mint a fajtája. Neoliberálisnak lenni nem kötelező, a zsidók legendás összetartása vagy inkább cinkossága pedig közismert.

  „Nem először spekulál papírok gyengülésére Soros György”

  http://kuruc.info/r/26/37755

  Koreai válság, 90-es évek – ennek egy személyben felelőse ez a bankárkasztos brancsbéli patkány.

  „hírhedt történet például Soros György esete is az angol fonttal: a sikeres spekuláns 1992-ben “megtörve a Bank of England-et” 1 milliárd dollárral lett gazdagabb (Yuille 2009)”

  Soros György az egyik legbefolyásosabb és leghíresebb/leghírhedtebb tőzsdei spekuláns jelenleg. A válság óta már spekulált az OTP-vel (bár állítása szerint nem tudta, mit csinál a cége). Tény: tőzsdei viharokat kavaró ügyei mindig is voltak. A Brokerszamla.hu oldallal együtt néztünk utána, hogy a 79 éves üzletember mit tett vagy nem tett az elmúlt években.

  2008-ban Csányi Sándor már-már menetrendszerűen felkerült a 100 leggazdagabb magyar listájára a maga 160 milliárdos tőkéjével. A gazdasági válság kitörése óta 110 milliárd forint vált semmivé a vagyonából. Az egyik ember, aki vagyonvesztésének okozója, nem más, mint Soros György.

  Tavaly, október 9-én a jól bevált taktika szerint lenyomta az OTP bankpapírok árfolyamát (az esés közel 22 százalék volt néhány óra alatt), ezáltal az Országos Takarék Pénztár közel 10 milliárd forintot vesztett. Soros a saját bevallása szerint semmiről nem tehet, a céget tavaly leadta, és már csak a saját befektetéseivel foglalkozik.

  Érdekes egy mondat az biztos. A világ egyik legrettegettebb tőzsdei spekulánsa nem tudja, mit csinál a cége. Még csak nem is szóltak neki egy ilyen ügyletnél, majdcsak megtudja a másnapi újságból.

  Kis utánajárással a honlapján (www.georgesoros.com) a következőre lettünk figyelmesek : „GEORGE SOROS is Chairman of Soros Fund Management, LLC” – Soros György a Soros Fund Managment LLC elnöke.

  Mivel ezt már a PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) sem nézhette jó szemmel, félmilliárd forintos bírságot szabtak ki a Soros Found LLC-re. A legszerényebb becslések szerint is hozzávetőlegesen 11 milliárd dollárral rendelkezik Soros, amit a válság óta csak gyarapított. Így fél milliárd forintra megbüntetni finoman szólva is enyhe retorzió. Arra azért kíváncsi lennék, hogy az ítélethirdetéskor ez hogyan történhetett? Mondjuk így:

  PSZÁF: „Mivel a Soros Fund LLC 675 ezer amerikai dollárt keresett az ügyleten, ezért a PSZÁF a bevételük 400 százalékának a befizetésére kötelezi önöket.”

  Soros: Rendben, a bal farzsebemben van a pénztárcám.

  Bár így utólag nem érte meg nekik az üzlet, de az OTP sokkal nagyobbat bukott. Ráadásul félmilliárd forint bagatell bírság egy ilyen üzletembernek, így bármikor tovább folytathatja ezt a fajta pénzszerzési formát.

  Ezután joggal merül fel mindenkiben a kérdés: ki az a Soros György és miért tesz(vagy tesz a cége)hasonló manővereket, ráadásul úgy, hogy nem is szorul rá.

  Soros György 1992-ben vált hírhedté, amikor is a fekete szerdán masszív spekulációval többedmagával kiütötte az angol fontot az akkori európai átváltási mechanizmusból. Ezzel az ügylettel egy milliárd dollárt nyert, az angol kormány pedig 3,4 milliárd fontot bukott. Megint elkezdett spekulálni a fonttal, ismét sikeresen.

  1997-ben, az ázsiai válság idején több devizával is spekulált, úgymint a thaiföldi bahttal, vagy a maláj ringgittel. Az érintett országok szerint a valutaromlásért Soros a felelős. Az üzletember az egyik nyilatkozatában azt közölte: „A piacok arra valók, hogy használják őket. És mi élünk a piac kínálta lehetőségekkel.”

  Ezután azonban lemondta a bangkoki útját – az őt ért fenyegetések miatt.

  Sorost nem csupán merész üzleti húzásai tették világszerte ismertté: politikai aktivitása és befolyása is rendkívüli. Szerepe volt többek közt a Szovjetunió meggyengülésében, a grúz rózsás forradalomban, illetve az elmúlt évek ukrajnai és fehéroroszországi fordulataiban. Fehéroroszországban egyenesen „persona non grata-nak” nyilvánították.

  Miután Sorosékat vád érte az OTP részvényekkel történt spekuláció miatt, a 79 éves üzletember lemondta budapesti útját, ahol pedig 2003 óta díszpolgár. Az is tény: Soros az 1990-es évek elején egyedül finanszírozta az iskolatej programot.

  http://www.168ora.hu/buxa/soros-gyorgy-spekulans-zseni-vagy-maga-a-satan-39923.html

  onnan egy hsz

  Idézet:

  „A tőzsde viszont nélkülözhetetlen a kapitalizmus működéséhez, mert ott lehet igazán nagy tőkét megmozgatni. A tőzsde nem puszta szerencsejáték, de kétségkívül nehezen átláthatóak illetve tervezhetőek a tőzsdei árfolyam- és tőkemozgások.”

  Aki benne érzi magát a gépezetben az nehezen tud más megközelítéssel gondolkozni. A tőzsde halála az lenne, ha a részvények nem lengedeznének, mert stabil és állandó árfolyamon nem nincs sok értelme a spekulációnak, fix kamatszerű nyereségnek igen, de erre találták ki a bankbetétet. Ergo, ha az árfolyamlengés a szempont, akkor a nagy halak régen és ma is képesek óriási cunami hullámokat gerjeszteni, ebben Soros is nagy játékos. A fel és lemozgásoknak van valami kevés összefüggése a reálérték termeléssel, de egy függetlennek mondott de jól „megtámogatott” Londoni józsda intézet sokkal többet tud lendíteni az inkorrekt elemzéseivel, mint a tényleges termék és gazdaság mozgás.

  Idézet:

  „Az azonban nyilvánvaló, hogy a kapitalizmus jelenleg az a társadalmi rendszer, amely a leghatékonyabban szolgálja a termelő erők fejlődését, bármilyen és bárkire vonatkozó negatívumai legyenek is.”

  Tegyük ehhez hozzá, azoknak jelenti a legfejlettebb társadalmi rendszert, aki a piramis csúcsán tartózkodnak. A globális pénzpiac, benne az IMF és Világbank is a leghatékonyabb módja a világ tulajdon és jövedelem szeparálódás fenntartásának. Az adósság spirálból kikerülni képtelen közepes és szegényebb harmadik világ országai pedig a nagyon fejlett 21-ik századi űrtársadalomban nem jutnak vízhez, élelemhez, ki vannak zárva abból a képességből, hogy valaha is megtermeljék saját részükre a megélhetési minimum szintet, mert a földet, vizet, ásványt, erdőt, széndioxidot, halakat, lassan már a napfényt is a globalizált multik saját tulajdon-profit érdekeltségükbe vonták. Minél kisebb, minél gyengébb egy ország, annál inkább.

  Megközelítően a világ népességének 1%-a birtokolja a Föld javainak 40%-át, és ez a tulajdonkoncentráció napjainkban is folytatódik, az ilyen válságokban a kisebb, szegényebb emberek-országok nagyot veszítenek, a piramis felső részein csücsülők meg besöprik a póker játék nyereségét. Ezt a társadalmi formát a létező leghatékonyabbnak nevezni szűklátókörre utal. Abban a leghatékonyabb, hogy a legkevesebb véráldozattal képes meghódítani és profitot lehalászni a világ bármely területén, e közben még a nyomott „versenyeztetett” alacsony termelési árszint mellett még kitermelhetetlen adósságba is taszítja a meghódított területeket.

  Nehogy azt gondoljuk, ez Magyarországot nem érinti, az egyéni meg államadósságunk növekedése és folyamatos versenyromlásunk, munkahelyvesztésünk mind arra utal, hogy ehhez a legjobbnak mondott szabad-piaci-globális társadalomhoz csatlakozva EU támogatással együtt (azt kapjuk vissza, amit befizetünk) sem fogunk a csúcshoz közelebb kerülni az elkövetkező 30-60évben.

  A szomorú az, hogy ebbe a játszmába itthon is nagyon sokan igyekeznek bekerülni, asszisztálnak és, segítenek átfolyatni az óriásoknak a magyar tulajdont és piacot (ezt nevezeik privatizációnak) ezért kapnak jutalmat, meg azért hatalmasakat csípnek is maguknak. 10-20 év alatt 100milliárdás vagyonra és hatalmas belső politikai befolyásra tettek szert. A vagyonuk 20év értékalkotó munkájából származik, mertr jó döntéseket hoztak. Tényleg jó ez a társadalomi berendezkedés.

  Világ legnagyobb röheje, amikor a parlament korrupció ellenes törvényeket akar bevezetni, mert azzal szinte az egész eddigi politikai elit (kevés kivétellel) mehetne követ törni, vagy homokot lapátolni a sivatagba. Tényleg jó ez a szabad-piaci-globális társadalom, csak még egy kicsit kell javítgatni.

  Mi különbözteti meg a pókerjátékot a tőzsdétől. Lényegében semmi. A tőzsde nem termel értéket, a tőzsdén átmozgó pénzek a tőzsde spekulánsoknak termel óriási hasznokat, az átvert befektetők meg morzsákat kapnak vagy veszítenek.

  Ez tisztességtelen szerencsejáték, a játékszabályok mindig az erősebbnek áll, igazából ezt soha nem lehet teljesen szabályozni, mert akkor elveszíti a lényegét.

  Ezen most akarunk megrökönyödni? A szabad-versenyes globális kapitalizmusba akartunk aktív résztvevők lenni, magunkra hívtuk a világot, és csodálkozunk, lerabolnak bennünket? Addig fognak bennünket szeretni, ha látszik, hogy nyerésben vannak. Soros már régóta szajkózta, jön a válság, hát persze, ő csinálta, persze nem egyedül. Ezen is nyerni akar, ez is szerves része a tőzsdének, mert zuhanásban is lehet, sőt kell is valakinek jó helyre tenni, meg felmenőágban is.

  Ne akarjuk már ezért őt feljelenteni, akkor inkább dőljünk a kardunkba, mert mi akartuk hogy így legyen. Csányi meg ugyan azt teszi, mint Soros, csak sokkal kisebb szemétdombon túrkászik, szeretne Soros léptékeivel manőverezni. Soros fuujj, Csányi meg rendes srác, vagy éppen fordítva, mert Soros sokkal többet ad vissza a (magyar)közösbe, mint Csányi?

  Vegyük már komolyan azt, hogy ezek pénzguruk összességében a válságban is megszedik magukat, miközben bennünket kisembereket jajgató imára küldenek. Vagy inkább kezdjünk közadakozásba az OTP, vagy Csányi megmentésére?

  Ebből a gazdaság szemléletből nagyon nehéz lesz kitörni, mint ahogy nagyon nehéz a közlekedést a kőolaj-alapról elmozdítani, mert a benne érdekelt világcégeknek az olaj nagyon jó, hatalmuk meg óriási, hogy megakadályozzák az alternatív megoldások kifejlesztését és elterjedését. A pénzrendszer nagy működtetői meg még ennél is hatalmasabbak, egymásra épülnek, és uralják a világ folyását.

  http://hu.metapedia.org/wiki/Soros_György#K.C3.A1rt.C3.A9kony_volta

  Soros György – másnéven George Soros, gazdasági tevékenységeiről hírhedt világszerte, a tőzsdén tönkretette és megtámadta különböző országok (angol, olasz, német, magyar, stb.) gazdaságát, ott áll több ellenzéki megmozdulás mögött, álszent, jótékonykodó szervezeteket hozott létre, Bilderberg-tag „Az én világlátásomat a második világháború tragikus tapasztalatai formálták. Amikor Magyarországot megszállta a náci Németország, és deportálták a zsidókat Auschwitzba. Én elég szerencsés voltam azzal, hogy édesapám megértette, hogy ami Magyarországon folyik, az nem normális. Hogy ez távol áll az egyensúlyi állapottól. És ha követed azokat a szabályokat, amelyeket általában követsz, akkor meghalsz. Ez volt az én tapasztalatom a második világháborúról, és alapvetően ezt a tapasztalatot alkalmaztam mind a globális pénzpiacra, mind pedig politikai nézeteimet tekintve.”

  Rizar-i

   1. kurvainfos..:) mint információs forrás..:)

    Mara Tomi

    p.s.

    Mária Néni!

    A hőstetteiről (1956) ha kérhetném, tegyen közzé már valamit…

 5. A választások vasárnap szoktak lenni. Aznap késő estig megvan az eredmény. Ez hivataiossá kb. szerdán válik. Addig minden körzetben minden párt választási megbízottja átszámolja a szavazatokat.

  Polgár Ákos

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 6. Soros György a világhatalmi elit (Magyarországot is ellenőrző és motiváló) csápja.
  – ebben semmi titok sincs.

  Utólagos okoskodásokról:
  Előre kell tisztességesnek lenni – minden embernek; a politikusoknak kiváltképpen…
  akkor a tévedés is kevesebb volna!!!

  De nekünk kellene a demokráciánkba olyan új törvényi elemeket beépíteni – ami ténylegesen akadályozni szándékozik a magyar nemzet elleni tevékenységeket és a korrupciót.
  A nemzetbiztonsági hivatallal kitörölhetjük a seggünket – vagy legalábbis megérdemelnék, semmit sem mutatnak, ami legalább a „cégért” akarná védeni.
  Minden más nemzet érdeke fontosabb hazánkban – mint a magyaré!

  Szerintem leleplezések kellenek – igazság; nem elrettentés!
  Akinek nem fog tetszeni – Az elmegy magától.
  Történelmünk is tele van ilyen „érthetetlen” elemekkel – de hivatalosan csak bonyolult ügyek!

  A világpolitikát „világpolgárok” alakítják – vagy legalábbis leplezik.
  Azt a világ-mechanizmust leplezik, ami továbbra is áldozati rendet „épít” – a Krisztus igazságát elnyomva, megmásítva stb.

  A legtöbb ember szerint ez nem lehet másképp…
  de csak azért mert soha egyetlen nép sem tudta – külső zavaró tényezőktől mentesen – egyáltalán megpróbálni ennek megvalósítását!

  Lásd most Szíria – ha más nem „Szíria barátai” köpnek bele a levesbe!

  Egy hazug világot építünk és szolgálunk – mert folyamatos ködben nevelkedünk.

  A Krisztus megszületett, az idő visszafordíthatatlan, az igazság feltartóztathatatlan…
  az a kérdés: Merünk-e pozitív világfolyamatokba bekapcsolódni!?

  Ha valaki világpolitikai meglátásokra van rászorulva – ne a fő médiaszolgáltatóktól akarjon tájékozódni!
  Olyan ez, mint a piac: nem látod az előállítás valóságát!!!
  Ha értéket akarsz – teremtsd magad (annak valóságát ismered)!

  Az igazságért lépéseket tenni! Nem jön a helyünkbe!

  Kiss Tibor

  Kedves Hozzászóló!

  Kérem, legközelebb írja alá mondandóját (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével), hogy a aki válaszolni vagy véleményezni akar azzal kapcsolatban, meg tudja szólítani, hogy kinek szánja mondandóját, mert a rendszer hibája miatt neve nem jelenik meg. Most pótoltam, de legközelebb kénytelen leszek törölni.

  Üdvözlettel: Híradmin

 7. Tisztelt LILIOM, gratulálok jó ötlet volt az a mellékelt kis film ami kellően lehúzza a leplet az USA, zsidó aljas politikájáról….. üdv . Adorján Imre.

 8. Szia Edit néni!
  Az írásodból értettem meg kiket is hívnak gyógyíthattalan debilnek! Illetve síkhülye agyhalottaknak.
  Ja, biztos forrásból tudom, hogy Soros a farzsebében hozta be a milliónyi terrabytos gépet. Ja bocsi, te ebböl a mondatból csak max. annyit értesz, hogy Soros. De neked elég is ennyit „tudni” a világról.

  Éri Kedit

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 9. Tisztelt Kéri Edit! Ne okozzon Önnek pici fájdalmat sem a tiszteletlen hozzászólás, mert igaza van. Ezektől minden kitelik, még a képzeletet felűlmúló is, hiszen az a valóság!
  Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük