KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sokba került, mégis érdektelenségbe fulladt a Szikra Mozgalom rendezvénye

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A szervezők eredetileg egy háromnapos vidéki tábort szerettek volna lebonyolítani, ám több helyszínen sem fogadták a baloldali csoportosulást.

A Jámbor András vezette szervezet egy háromnapos vidéki tábort szeretett volna tartani, de több helyszínen sem fogadták őket, így végül a Népligetben, egy egynapos rendezvényt tudtak megszervezni – írta meg a Hír TV.

Gyülekezik ma a szélsőbaloldal – de hol, miből és miért?

Ha nem csinálhatjuk meg kicsiben, megcsináljuk nagyban”. Így fogalmaztak szombaton a Szikra Tábor szervezői, miután az összejövetelt nem tudták eredeti elképzeléseik szerint megtartani.

A szervezők eredetileg egy háromnapos vidéki tábort szerettek volna lebonyolítani, ám több helyszínen sem fogadták a baloldali csoportosulást.

 A tervezettnél jóval rövidebb, egynapos rendezvényre került sor a Népligetben.

„Hát így az eső miatt egy 100 ember körülbelül lesz, nagyjából ez a realitás is” – vélekedett a létszámot illetően Jámbor András a rendezvény előtt.

Azonban ennél szignifikánsan kevesebben jelentek meg az eseményen, valamint a programok is késve kezdődtek. A rendezvény megnyitója előtt pár perccel még a padokat pakolták a szervezők a sok helyen bokáig érő növényzetben – írja a portál. A szervezők azt is kiemelték, hogy ezt az

„egynapos tábort nagyobbra tervezték így az drágább is lett”.

Az esemény támogatóinak kiléte ismeretlen a Mozgalom ugyanis a törvényi kötelezettség ellenére még a 2022-es évre vonatkozó elszámolását sem tette közzé, pedig ennek benyújtási határideje május 31-e volt.

Mandiner

Kiemelt kép:  Jámbor András / Fotó: Trenka Attila

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: