KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Snowden tanúkénti meghallgatását indítványozta Morvai Brüsszelben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Folytatódik az EP LIBE Bizottságában a Snowden ügyben történő kivizsgálás. Ezúttal is Morvai Krisztina mutatja be a kivizsgálás során feltett kérdéseit, és az azokra kapott válaszokat.

Morvai

Az első meghallgatásra október 5-én, a LIBE Bizottság brüsszeli ülésén, míg a második, október 7-i meghallgatásra Strasbourgban került sor. Mindkét ülés teljes anyaga több nyelven megtekinthető az alábbi linkeken: az október 5-i LIBE meghallgatás teljes anyagát eredeti nyelven itt javasoljuk megtekinteni, és az október 7-i meghallgatás is eredeti nyelven elérhető itt.

[youtube=http://youtu.be/tryruBR_7qI]

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Snowden tanúkénti meghallgatását indítványozta Morvai Brüsszelben

  1. Úgy látom,hogy ez az asszony papírtigrishez hasonlít,ezekkel a hatásvadász,bombasztikus ötletekkel.Snowden oda sem jutna,hogy meghallgassák,likvidálnák útközben..Pont olyan a stílusa,mint a korai szdsz-eseknek meg a fideszeseknek volt.Számomra taszító,és ha a listán szerepel a jövő évi választáskor,akkor nem szavazok a jobbikra.Mikor az Orbán az oroszok távozását követelte,persze a kivonulás már eldöntött tény volt akkor,csak a halandók orrára nem kötötték.Könnyen volt bátor.
    Dolfi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: