KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Perecesen is a rossz közbiztonságra panaszkodnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miskolcon tavaly jelentősen nőt a bűnözés mértéke, ez pedig érezhető Pereces városrészben is, jelentette ki Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.

Mint mondta, a közelmúltban a Szentpéteri kapuban található Rendészeti Szakközépiskola mellett derült fény áldatlan állapotokra, most pedig Pereces városrészből érkezik egyre több panasz a beköltözők által elkövetett bűncselekmények miatt. A folyamat megfékezése érdekében a képviselő jelezte, többször kért átfogó hatósági ellenőrzést az érintette területre, de úgy látja, a hivatalos szervek nem végzik következetesen a munkájukat, így az elkövetett jogsértéseket nem követi valódi szankció.

A perecesiek olyan esetről is tájékoztatták – tette hozzá -, amikor tetten érték a tolvajt, ám mivel a rendőrség hívás ellenére sem jött ki a helyszínre, a bűnöző befejezhette a bűntény elkövetését.

Ezek után Pakusza arra kérte Kriza Ákos polgármestert és Bogyay Ferenc rendőrkapitányt, hassanak oda, hogy minden esetben megtörténjen a rendőri intézkedés, ezáltal meggátolva újabb bűnözői gócpontok kialakulását Miskolcon.

[youtube=http://youtu.be/yV_TSFnOdzM]

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Perecesen is a rossz közbiztonságra panaszkodnak

 1. Lassan írom, hogy mindenki megértse……………
  Látom megkezdődött a jövő évi választási hadjárat.

  Körülbelül pont most 4 éve kezdődött, a jobbik vezetőségébe tartózó szegedi klán ténykedésének feltárása. Nagyjából mikorra választások elkezdődtek, minden politikával foglalkozó ember tudta, hogy a szegedi klán, cionista indíttatású, zsidó vezérelt emberekből áll.
  Utána még az is kiderült, hogy szegedi zsido származású és ismét felveszi ősei vallását, és mint a jobbik európai képviselője lopja az eus pénzeket.
  De akkora már mindegy volt, a jobbikos politikusok be lettek választva a parlamentbe, mint a hazaiba mint az európaiba.
  ÉS AZÓTA SEM TÖRTÉNT SEMMI !!!
  Senki nem lett felelősségre vonva, senki nem lett leváltva. A jobbnál jobb felszólalások elhangzanak a parlamentben, a médiában és mi történt?
  Változott valami??
  És most jön a következő média nyilatkozat média „sztár” Pakusza Zoltán, és ott folytatja ahol szegedi csanád befejezte.
  Feltárja a problémákat a cigány bűnözést, a zsido bűnözésről a politika, bíróság, a rendőrség zsidó kézben létéről hallgatva rágja a gumi csontot.
  Az előző választásoknál, meg lett állapítva a jobbik egy alulról fejlődő párt volt, és mire elég erős lett a politikai megmérettetéshez a vezetőség 3/4 zsidó lett, az igaz MAGYAR embereket kitúrták saját nagy nehezen felépített pártjukból.
  És a jobbik is beállt a nagy zsido összeesküvés utazó cirkuszába.
  Aminek a vége mindenki tudja mi lesz:
  Ha esetleg nem tudja:
  http://api.ning.com/files/dUBRFsZWRwCsqMri-eap0LhLqCGZrn*VdD9goR95fG4ZCrTlFFYhC1dRjBxMXnSxoeeANVcx*W0gDexglsMJuK6dFjvf4Lmc/Cionblcseinekjegyzknyvei.pdf

  http://www.democratic-republicans.us/images/georgia-guidestones-top-commandments1.jpg

  sakter

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: