KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

(Sleepy) Joe Biden hozta a formáját a kínai elnökkel történt találkozóján (videók)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnök ismét hozta a formáját a Hszi Csin-ping kínai államfővel való találkozóján, amely bővelkedett bizarr pillanatokban.

Ahogy azt már megszokhattuk, Joe Biden minden magas rangú találkozón produkál olyat, amin valószínűleg sokan nevetnénk – ha nem az Egyesült Államok első emberéről lenne szó. Ez most sem történt másképp. Az amerikai elnököt láthatóan untatta kínai kollégája, Hszi Csin-ping sajtótájékoztatója San Franciscóban az APEC-csúcs keretében tartott találkozójuk után − egyszerűen elszundított. Bár első ránézésre vicces a jelenet, valójában óriási tiszteletlenség a kínai vezetővel szemben – írja a Magyar Nemzet.

Az amerikai elnök szokásához híven mintha máshol járt volna a megbeszélésen.

A sajtószabadság keresztes lovagjaként fellépő Biden elnök mikrofonját lekeverték, amikor a sajtóval viccelődött Hszinek.

Míg a találkozó elsődleges célja az volt, hogy sikerüljön elmozdítani a holtpontról a fagyos kínai−amerikai kapcsolatokat, Biden habozás nélkül nevezte ismét diktátornak Hszi Csin-pinget. Érdemes megfigyelni Antony Blinken amerikai külügyminiszter reakcióját.

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök (b) fogadja az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttmûködés, az APEC csúcstalálkozójára érkezõ Hszi Csin-ping kínai elnököt a kaliforniai Woodside-ban 2023. november 15-én (Fotó: MTI/AP/Pool/The New York Times/Doug Mills)

Ez is érdekelheti:  Kik állnak valójában Magyar Péter mögött? - összefüggések, tények, bizonyítékok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük