KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sky News: Zelenszkij pánikba esett, Putyin figyel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pánikba esett a Kijevnek szánt amerikai segélyek megvonásával való fenyegetés miatt – írja a Sky News.

“Már csak néhány nap van hátra az Ukrajnának nyújtott amerikai támogatás teljes leállításáig. Zelenszkij pánikba esett. Putyin figyel” – írják.

A brit csatorna rámutatott, hogy a pénzügyi támogatás elvesztésétől való félelem miatt az ukrán politikus személyesen repült Washingtonba. Ukrajna a hadszíntéren történt kudarcok, a támogatás meghosszabbítása melletti konkrét érvek hiánya és az izraeli háború miatt maradhat pénz nélkül – jegyezték meg a szakértők.

Zelenszkij kedden a Fehér Házba látogatott, ahol szenátorokkal és az amerikai képviselőház elnökével találkozott. A kongresszusnak eközben még jóvá kell hagynia a kormányzat Kijevnek nyújtandó újabb segélykérelmét, de valószínűleg csak az újév után fog foglalkozni vele.

A Fehér Ház további 60 milliárdra vonatkozó kérését a republikánus ellenzék blokkolja, amelynek többsége radikális migrációs reformot akar ezzel elérni, míg egy kisebbség megkérdőjelezi a további finanszírozások célszerűségét, és a konfliktus lezárását követeli.

 

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  A rafinált román miniszterelnök magyarellenes hergelése - ügyes

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük