KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Seymour Hersh: Biden hazudott az Északi Áramlat felrobbantásáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai elnök megtévesztette országának közvéleményét a csővezetéket ért támadásokban játszott szerepéről – állítja a Pulitzer-díjas újságíró

Joe Biden amerikai elnök titokban rendelte el az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantását, hogy Németország ne hátráljon ki az Ukrajna miatt Moszkva ellen bevezetett szankciókból – mondta a legendás oknyomozó újságíró, Seymour Hersh Afshin Rattansi „Going Underground” című műsorában. Hersh a hónap elején egy bombasztikus leleplező cikket tett közzé az esetről.

Az interjúban Hersh azt állította, hogy az Egyesült Államok és Norvégia áll a 2022 szeptemberében történt robbanások mögött, amelyek a Balti-tengeren keresztül Németországba irányuló gázvezetékeket sújtották. Washington tagadta, hogy köze lenne a robbantásokhoz, és „kitalációnak” nevezte az újságíró állításait.

Hersh azonban kitart állítása mellett.

Biden hazudott, nem mondott igazat arról, amit ő rendelt meg”

– mondta. Az újságíró az állítólagos ügyet azokhoz az eseményekhez hasonlította, amelyek Washington belépéséhez vezettek a vietnámi és az iraki háborúkba.

Az USA szándéka az volt, hogy biztosítsa, hogy Európa továbbra is támogassa a NATO-t, és továbbra is fegyvereket szállítson abba a háborúba, amely egyértelműen egy Oroszország elleni proxy-háború”

– mondta Hersh.

A teljes interjút a Russia Today szombaton fogja bemutatni.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Seymour Hersh: „Nem volt nehéz kinyomozni” az Északi Áramlat felrobbantásának történetét

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter rajongója pezsgőt bontana, ha Orbán Viktort lelőnék

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük