KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Semjén szégyellje magát!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A minap látott napvilágot az a cikk, melyben Semjén Zsolt keresztény fővadász úgy nyilatkozott: „ha én kidobott, kóbor kutya lennék, akkor azt kívánnám, hogy egy jól irányzott lövéssel ejtsenek el.

Ilyen kijelentések után napnál világosabb, hogy a kormánynak nem áll szándékában komolyabban foglalkozni az állatvédelemmel. Ezért talál süket fülekre a megannyi jobbikos felszólalás és ezért szavazzák le a Jobbik törvénymódosító javaslatait, melyek – a semjéni lövöldözéssel szemben- többek között országos ivartalanítási akcióval vetnének véget a túlszaporulatnak, elejét véve a kóbor állatok számának növekedésének.

A Jobbik felháborítónak tartja a Semjén-féle állatellenes gondolkodást, amit a kormányváltás eredményeként ki fogunk vezetni a politikai közéletből.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: háború- és migrációpárti, gazdaságellenes koalíció jött létre Weber vezetésével

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Semjén szégyellje magát!

  1. Az Önkormányzat nál kezelni lehetne úgy, hogy befogni a kóbor kutyát és egy határidőn belül ha nem jelentkezik a „gazdi” akkor el altatni végleg a kutyát. Kötelezővé kell tenni a kerítésen belüli tartást és a pórázon vezetést a közterületen! Ha nem őrzőtevékenységet vak vezetést,ház őrzést lát el az eb hanem „luxus” hobbiból tartja a gazdi, pl. városi lakásban tartják akkor havi vagy éves adót kell bevezetni! Ugyanis,a közterületen elpotyogtatott kutya ürüléket valakinek onnan fel kell ám takarítani!!!

    1. Bár jelen cikknek nem ez a témája, de talán nem gond, ha leírom a véleményemet. Németh úr hozzászólására. A chip, a kötelező veszettség elleni oltásokkal befizetendő indokolatlan sarcnak fedeznie kellene a kutyapiszok eltakarítását, ha már hazánkban olyan modortalan, neveletlen , bugris emberek élnek, akik képtelenek a kulturált állattartásra. Minden kutyatulajdonosra kötelező adó bevezetése meglehetősen igazságtalan lenne, mert a többség nem ilyen bugris módon tartja a család barátját. A kóbor kutyákat pedig befogják, be is fogták mindig.

  2. Állatbarátként, kutya, macska, kedvenc baromfik tulajdonosaként kérdezem, hogy miért meglepő ez a Jobbik és bárki más számára? Az itt élő, magyar honfitársainkkal talán törődik a kormány, amelyik „senkit nem hagy az árok szélén”? A brutálisan Calaisnál összevert kamionsofőr Áderhez fordult segítségért, maradandó egészségkárosodása, munkaképtelensége okán. Belökték az árokba egy jól irányzott rúgással. Ő csak EGY példa. És a többi honfitársunk???

  3. Minden 3. kutyasétáltató szedi fel a kutyaszart,lassan az ablakom alatt a játszótéren a fűben egy réteg kutyaszar van,azt senki nem takarítja fel.Megszárad,és a szél viszi mindenhová.Pofátlan ,agresszív emberek a kutyatartók,még nekik áll feljebb,ha szólok,hogy szedje fel.Havi1 ezrest beszednék tőlük adóban,minek az emeletes házba kutya?

  4. A kutya nem haszonállat , aki pedig annak tekinti , hát fogadja be – és szórakozzon velük —
    És a kormánynak akad komolyabb dolga mint a dögökkel foglalkozni –

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük