KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Izrael sem akarja, hogy Soros nevessen a végén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Published: 10 Jul 2017 | 17:12 GMT

Fordító előszava

Nagy pofon az antiszemita kártyával játszadozó balliberális nyugati politikai elit, az EU nemzetellenes hivatalos médiája, valamint a magukat ‘demokratikusnak’ nevező magyar ellenzéki csoportocskák számára a méltán világhírű és méltán bizalomra érdemes globális orosz hírcsatorna, az RT alábbi cikke, a magyar Soros ellenes kampány mellé álló Izraelről.

A politikával foglalkozók jól ismerik a szólást, ‘az ellenségem ellensége a barátom,’ és nyilván jól tudják, hogy a mesék és a politika birodalmában három nap egy esztendő és csak eddig tartanak ki a csodák is. Ez a nem várt fejlemény azonban lélegzetvételnyi szünethez juttatja a magyar kormányt, amely erős külső, nyugati, és belső Soros NGO nyomásnak van kitéve, elsősorban a migránspolitikája és nemzeti elkötelezettsége miatt.

A haláltusáját vívó nyugati ‘demokráciában’ is egyre nyilvánvalóbb mára, hogy az igazság ideát van, Közép-Európában, a V 4-ek és a Három Tenger kezdeményezés oldalán.

Ahogy F. William Engdahl írja; It‘s becoming crystal clear to more and more European citizens that the monster that is Brussels today does not represent the true interests of EU citizens, azaz, mind több és több európai polgár számára válik kristálytisztán világossá, hogy Brüsszel, amely mára egy szörnyeteggé vált, egyáltalán nem képviseli az uniós polgárok valódi érdekeit.

Urthvas Bethad

Izrael támogatja Magyarország Soros ellenes kampányát, mondván, hogy a pénzember ‘folyamatosan fenyegeti a zsidó államot’

Egy nappal azután, hogy Izrael budapesti nagykövet arra szólított fel, hogy távolítsák el a George Sorost támadó plakátokat, mondván, hogy a kampány “gyűlöletet vet és félelmet arat,” az izraeli külügyminiszter eltérő véleményének adott hangot, és egyet ért a magyar bírálattal.

Soros ‘mafia state’ speech a declaration of war – Hungarian PM Orban(Soros „maffia állam” beszéde egy hadüzenet – mondta a magyar miniszterelnök, Orbán)

A kormányon lévő Fidesz “ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén” feliratú plakátokkal árasztotta el Budapestet, amelyek az önelégülten vigyorgó magyar születésű milliárdost mutatják, és a mellékelt szövegen azt olvashatjuk, hogy “99 % elutasítja az illegális bevándorlást” – ez a magyar kormány és Soros közötti vita fő pontja. Soros bírálta az országot, hogy megtagadja a menedékkérők tömeges befogadását.

Szombaton, Izrael magyarországi nagykövete, Yossi Amrani, azt követelte a magyar kormánytól, hogy ne folytassa a plakátkampányt, mivel a helyi zsidó közösség aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy a zsidó Soros negatív ábrázolása felkavarja az antiszemitizmust.

“Felszólítom a jelenlegi plakátkampányban résztvevőket és a felelősöket, hogy gondolják végig a következményeket. E pillanatban a kampány egy bizonyos személy elleni politikai kormánykritikán túl nemcsak szomorú emlékeket idéz, de gyűlöletet gerjeszt és félelmet kelt,” írta Armani a nyilatkozatában, amelyet a külügyminisztérium hagyott jóvá, jelentette a Haaretz. “Erkölcsi felelőségünk, hogy felemeljük a hangunkat és felszólítsuk az illetékes hatóságokat, hogy hatáskörüknél fogva rendeljék el ennek a sorozatnak a befejezését,” tette hozzá.

Azonban Izrael kiadott egy másik *nyilatkozatot vasárnap este, amely megváltoztatta a hangsúlyt.

*(On Netanyahu’s orders: Israel's Foreign Ministry retracts criticism of anti-Semitism in Hungary and strongly attacks Soros – Netanyahu személyesen utasította az izraeli külügyminisztériumot, hogy vonja vissza az antiszemitizmus vádját Magyarországgal kapcsolatban, és erőteljesen támadta Sorost – ford.)

“Izrael helyteleníti az antiszemitizmus bármilyen megnyilvánulását bármely országban, és mindenütt kiáll a zsidó közösségek mellett a gyűlölet ellen. A magyarországi nagykövete által kiadott állásfoglalásnak ez volt az egyetlen célja.” olvasható a nyilatkozatban.

If George Soros is the answer to the EU crisis, what on earth is the question? (Ha Soros György a válasz az EU válságra, akkor mi a franc a kérdés?)

Majd így folytatódott; “a nyilatkozat semmiképpen sem jelenti, hogy jogosulatlan lenne a bírálat George Sorossal szemben, aki folyamatosan aláássa Izrael demokratikusan megválasztott kormányát olyan szervezetek finanszírozásával, amelyek rágalmazzák a zsidó államot, és okot keresnek arra, hogy megtagadják tőle a jogot, hogy megvédje magát.”

Az izraeli újság szerint Netanyahu, aki szokatlan módon egyben az ország külügyminisztere is, csak a médiából szerzett tudomást a nagykövet nyilatkozatáról, és felbosszantotta, hogy láthatóan Soros védelmére kelt, aki már hosszú ideje egy szörnyeteg a jelenlegi izraeli kormány szemében.

Netanyahu Magyarországra utazik, és július 18-án találkozik Orbán Viktorral, Fidesz pártvezetővel és miniszterelnökkel, ez lesz az első állami szintű izraeli látogatás az országba három évtized óta.

Soros hálózatának befolyása feldühíti Izraelt és Magyarországot

A 86 éves Soros Budapesten nőt fel. 1947-ben kivándorolt az Egyesült Királyságba. Majd az USA-ba költözött és megcsinálta a szerencséjét, olyannyira, hogy a Forbes jelenleg 25.5 milliárd dollárra becsüli vagyonát. Mind Magyarországot, mind Izraelt haragra gerjesztette, hogy vagyonát és befolyását külföldről irányított politikai nyomásgyakorlásra használja. Az általa létrehívott Nyitott Társadalom Alapítvány (OSF) éves költségvetése több mint 930 millió dollár és az 1980-as évek óta 14 milliárdot költött el, a saját okmányai szerint

‘Like being accused of murder while victim is alive’: Orban fights accusations over Soros university – (’Olyan, mint egy gyilkosság vádja, miközben az áldozat életben van’: Orbán szembeszáll a Soros egyetem vádjaival)

Magyarország „nemzetbiztonsági kockázatként” jelöli meg Sorost, mondván, hogy a milliárdos olyan világméretű, liberális nem kormányzati szervezeteket finanszíroz, amelyek „az országon belül egy millió bevándorlót telepítenének le”, és megkérdőjelezik a kormány bevándorlásellenes és iszlámellenes álláspontját.

Orbán, aki ironikusan maga is a Soros ösztöndíjas volt, már azzal fenyegetőzött, hogy bezárja Budapesten a Soros által alapított Közép-Európai Egyetemet (CEU).

A kormány plakátkampányát, Soros szürke bábmester ábrázolását a kritikák a náci korszak visszaidézésének nevezték. Orbán pártját, a Fideszt szintén azzal vádolták meg, hogy a korábban nyíltan antiszemita Jobbik szavazóinak akar udvarolni. A Jobbik körülbelül 20% -on áll a küszöbön álló választás előtt, amely a jövő nyáron lesz.

Soros tartja fent azokat az Izraelben működő nem kormányzati szervezeteket, amelyek támogatják a palesztinok ügyét, és Izraelt úgy festik le, mint egy rendszeresen háborús bűnöket elkövető fajgyűlölő államot, és népszerűsítik a *BDS (bojkott, kiválás és szankciók) mozgalmat.

*(a BDS Boycott, Divesment, Sanctions mozgalom arra törekszik, hogy a palesztinok elnyomása miatt megszüntesse Izrael nemzetközi támogatását. – ford.)

A tavaly kiszivárogtatott belső dokumentumok azt mutatták, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány az “épphogy láthatóság, és a viszonylagos megközelíthetetlenség” megtartására törekedett még úgy is, hogy milliókat öntött abba a hálózatba, amely látszólag független és különálló csoportokból áll, és amelyeket a jelenlegi izraeli kormánnyal való szembenállásuk egyesít.

Forrás: RT – Question More

Fordította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Izrael sem akarja, hogy Soros nevessen a végén

  1. A zsidó bevándorlással nehezen fér össze az ellenségükké tett mohamedánok itteni jelenléte.

  2. Nagyon találó a bevezető, különösen a „három nap egy esztendő” bekezdéstől
    Vitathatatlan, hogy semmi nem élesen fekete vagy fehér, Ahogy kapcsolgattam a TV-t véletlenül az arab televízióra kattintottam, Aljazeera, és ott egy dokumentum műsor ment az 50 évvel ezelőtti Izraeli háborúról az arabok ellen. Sajnos jól kellene tudni angolul, de a címet nagyjából megértettem, hogy Izrael egy apartheid rendszer. A cikkbéli Soros szervezetek Izrael ellen vannak a palesztinok mellett, persze a hátsó szándék nem mossa tisztára a felszíni cselekedeteket.
    Sorosnak a felfordulás az érdeke, abból él.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: