KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sarkozynek és Obamának elege van Netanjahuból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A francia államfő szerint javíthatatlan hazudozó az izraeli miniszterelnök, az amerikai elnök pedig nyűgnek tekinti, hogy mindennap tárgyalnia kell vele. Benjamin Netanjahuról egymás között beszélt Nicolas Sarkozy és Barack Obama a G20-as csúcstalálkozón, a mondataik azonban nyilvánosságra kerültek.

Hazugnak nevezte Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt Nicolas Sarkozy francia államfő, amikor november 3-án Cannes-ban magánbeszélgetést folytatott Barack Obamával.

„Látni se bírom többet, ez egy megrögzött hazudozó” – mondta az amerikai elnöknek Sarkozy a világ 19 legfejlettebb gazdaságát, valamint az Európai Uniót tömörítő országcsoport (G20) találkozóján. „Neked van eleged belőle? Nekem mindennap tárgyalnom kell vele!” – válaszolta Obama…

Bár Sarkozy és Obama szóváltása zárt ajtók mögött történt, egy technikai malőr következtében újságírók fülébe jutott. A magánbeszélgetésen Obama állítólag megrótta Sarkozyt, mert nem tájékoztatta arról: Franciaország igennel fog szavazni arra, hogy az UNESCO felvegye-e tagjai közé a Palesztin Hatóságot. Az Egyesült Államok határozottan ellenezte az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének lépését a szavazás megtartásáról.

Az Ynetnews című izraeli hírportál szerint a beszélgetésnél jelen lévő újságírókkal aláírattak egy megállapodást, amelynek értelmében nem szellőztetik meg a kínos párbeszédet. A Jerusalem Post című izraeli újság internetes oldala pedig más forrásból nem tudta megerősíteni a francia hírügynökség értesülését a Sarkozy és Obama között elhangzottakról.

Forrás: origo.hu

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Az EU, mint az újkori gyarmatosító

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Sarkozynek és Obamának elege van Netanjahuból

 1. A maki majom is elköszönhet az újra választástól ahogy a cigány is megbukott!
  kató rudi

 2. „Bár Sarkozy és Obama szóváltása zárt ajtók mögött történt, egy technikai malőr következtében újságírók fülébe jutott.”
  Már aki eszi ezt a „technikai malőr” dumát. Egyébként pedig az egész világ utálja a zsidókat – miért pont ez a két ember lenne kivétel?
  „A zsidóban csakugyan együtt találjuk azokat a sajátosságokat, amelyek az embert ellenszenvessé tehetik. És ez a lelkiség változtathatatlan lényege a zsidóságnak.
  Horváth Bertalan

 3. Nem tudom miért panaszkodik a két zsizsik csicska.
  Aki a hatalmát a segnyalásnak köszönheti az ne csodálkozzon ha szaros a nyelve.
  Ha vissza állítanák a világba a régi MAGYAR törvényeket, és a hazaárulást heted ízigleni felkoncolással büntetnék, nem sok rokona maradna a mai politikusoknak.
  Úgy ennek a kettőnek de likud vityának és elqrtuk ferinek sem.
  Hej azok a szép idők!
  Remélem vissza jönnek hamarosan!
  Alektó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük