KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vadai Ágnes történelemhamisításból jeles, hazudozásból perfekt a Kol Israel Rádióban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Kellemes külső, agitatív megnyilvánulás: Vadai Ágnes

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció frakciójának és a DK elnökségének tagjával beszélgetett Ádám Ráchel, a Kol Israel Rádió (Jeruzsálem) magyar nyelvű műsorának főszerkesztője. A téma Vadai Ágnes 05. 29-i interpellációja volt.

Megszoktuk már az efféle stílust és nemzetgyalázást. Lényegében nem is várunk mást egy vadaiágnestől és a vadaiágnesektől. Ezenféle haza és nemzetárulóknak nincsenek erkölcsi skrupulusaik, nem zavarja őket saját történelemhamisításuk, hazug állításaik sora. Nyíltan járatják le országukat (szándékosan nem hazájuk a megfogalmazás), egy olyan ország rádióállomásának adott interjúban, mely ország hadserege naponta gyilkol ártatlan civileket, nőket, gyermekeket, mely ellehetetleníti palesztinok százezreinek életét, megfosztja őket az alapvető emberi élethez szükséges biológiai és emberi feltételektől, lerombolja otthonaikat, és minden más nemzethez képest magát übermensch szerepbe emeli. Valóban fasiszta módszereket alkalmaz, gyilkol és terrorizál, de azonnal ordít és jajong, önmagát állandó áldozatnak tüntetve fel, ha valaki csak a saját véleményét fejezi ki róluk és nekik, egy egyszerű mondatban összefoglalva.

Ezeknek a szekerét tolja vadaiágnes és gyurcsanista társasága, aki pofátlanul meg is kérdezi, hogy neki mi köze ahhoz a múlthoz, amit a régi nyilasokból kommunistává átvedlett elvtársai elkövettek, hiszen ő csupán 1974-ben született.

Vadai Ágnesnek ezen logika alapján -amennyiben esze lenne hozzá, bár van és ő is nagyon jól tudja, hogy hazudik – magyarok millióinak ugyanúgy semmi közük hozzá, hogy 1944-ben a német megszállás mennyi zsidó áldozatot követelt. A jelenlegi magyar lakosság kilencven százaléka akkor még meg sem született. Mégis a MAZSIHISZ és azt Izraelből vezérlő urai elvárják, hogy ez a magyarság fizessen, de lehetőleg önként, dalolva, bűntudattal terhelten, szolgaian és mindörökké. Mert nekik – mármint a zsidóknak – ez mindig jár jóvátétel gyanánt. Hát nem jár!!! Viszont ha nem említjük meg a holokausztot mi „bűnös” magyarok – márpedig Navrasics nem mondta ki a holokauszt szót a Vadainak tett reagálásában -, az már annak tagadása és ez az interjú utolsó mondataiban hibátlanul megjelenik. Tehát hajlongjunk, mert nekünk kötelességünk a behódolás. (Lehet, hogy Navrasics „ügyetlennek” is aposztrofálható, de inkább az „elvárhatóhoz” képest hiányos válasza is oka Áder személyes mély meghajlásának?)

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

És a gondolatmenetet sokkal pontosabban és még racionálisabban lehetne folytatni. Akik azonban ezeket a sorokat olvassák, pontosan tudják, hogy mi mire gondolunk. Akik viszont nem, azok jól teszik, ha mihamarabb szembesülnek a valósággal akkor is, ha fájdalmas lesz nekik. Hiszen a magyargyűlölet, valamint a zsidóság vezetőinek, továbbá a cionistáknak és azok talpnyalóinak folyamatos hazudozási, a magyarországi antiszemitizmusról állandósuló kiabálásuk egy jól megszervezett stratégia mentén, Izrael állam egyre erősödő, a magyarságot és a magyarság életkörülményeit beszűkítő, így a magyar nemzetet lélekszámában folyamatosan csökkentő szándékkal zajló megszállási folyamatának része, ugyanúgy, ahogyan az Palesztinában a palesztinokkal történt és történik napjainkban is. A világ átrendeződik, a férgek menekülnek és újabb gazdatestet keresnek, hogy parazitaként tovább éljenek. Az utóbbi mondat csak egy általános megállapítás volt, melyre azonnal rásütik majd az antiszemitizmus bélyegét.

Csakhogy ez megint nem igaz, hiszen a palesztinok is szemiták. Azonban a véleménynyilvánítás szabadsága ma már olybá tűnik, hogy  csupán a zsidóság érdekében megengedett. Egy Paul Lendvai gyalázhat, ugyanúgy mint az imrekertészek és ákoskertészek, pétereszterháziak, vagy éppen ágneshellerek. Ha hozzájuk eljutnak ezek a gondolatok, tobzódnak és üvöltöznek, antiszemitáznak és fasisztáznak, szélsőjobboznak és náciznak, mert tudják, hogy az igazság a legfájdalmasabb számukra. „Kedveseim”! Ez csupán egy vélemény volt, semmi más!

Ha van ezek után még idegrendszere a kedves Olvasónak vadaiágnes undorító megnyilvánulását végighallgatni, hát nosza, de figyelmeztetjük, hogy ezt csupán saját felelősségére teheti:

Vadai Ágnes – 2012.06.01. – Kol Israel Rádió – A parlamenti Interpellációról

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JNO8rghX9HY&feature=share]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

18 thoughts on “Vadai Ágnes történelemhamisításból jeles, hazudozásból perfekt a Kol Israel Rádióban

 1. Az iyen idegenben, hazaáruló viselkedést tanusitó parlamenti képviselőt törv ényileg kikell a parlamenti képviseletből zárni, Ha észre vesszük, hogy egy perlementi képviselő, vagy közéleti személyiség hazánk ellen szól. ki kell a parlamentből zárni. Ez egy hazafias kormánynak kötelessége!!
  Szakál jános

 2. Vadai, Gyurcsány, Lendvai – nem a származásuk a fontos, hanem az elmebetegségük.
  Aláírás: Zoltan Georgius Mayer – És az Öné? Milyen név az, hogy Georgius? Persze, abban igaza van, hogy az Ön által felsoroltak elmebeteg gazemberek. (Híradmin)

  1. Valóban elmebetegek,de az nem lehet véletlen,hogy mindhárman zsidók.
   H.B.

 3. En is lattam az interpellaciot a parlamentbe. A kepviselo tagok, nem a Szálasi Ferenc megelekezeset hurrogtak le, hanem annak a kommunista gyurcsanyista szukanak a HORTHY MIKLOS KORMANYZO UR-al valo becstelen megjegyzeseit. Kulomben SZALASI FERENC egy sokkal becsuletesebb magyar volt, mint az a demokratikus koaliciojanak a vezetoje, vagy a nyosteny tagja. SZEBB JOVOT.
  Aláírás: Gazos Bende – (Híradmin)

 4. Ez a bolond nő csaknem verekedést provokált ki a „Magyar” Országgyűlésben. Ha legközelebb kinyitja a mocskos csőrét, utazzék a Kneszetbe.
  Aláírás: Zoltan Georgius Mayer – (Híradmin)

 5. http://www.facebook.com/pages/Vadai-%C3%81gnes/175631865860693 Idefigyeljen, Ágnes Cincinatus, mikor hagynak már fel ezzel a holokauszt marhaságokkal. Nem sül le a pofájáról a bôr, hogy hazudik? Nem sül le a pofájáról, hogy gyalázza a magyarokat? És mi a nyavalya baja van magának Szálasival? Taláncsak nem az, hogy nem volt egy jelemtelen,gerincetelen seggnyaló, mint maga?!Ezzel a holohazugsággal foglalkozik, ahelyett, hogy törné magát azon, hogy a magyar nép újra eghységes legyen, hogy visszaszerezzük az elrabolt földeinket. De sok barom van ezen a világon. Pofázna kevesebbet és tanulna többet.
  j.tuza

 6. Tudom, hogy mindent meg lehet magyarázni, de mégis tessenek már nekem megmondani, ez a DK nevezetű formáció hol és mikor szerzett legitimációt a népképviselet házába? Nincs ez ügyben alkotmányos jogsértés?
  Aláírás: tétlény – Soha, semmikor! Ez bizony erősen kifogásolható! De ők most nem parlamenti pártnak számítanak, mert senki nem választotta őket! Ilyen párt, hogy DK nem kapott szavazatokat! (Híradmin)

 7. vadai és társai pont olyanok mint a rákos sejt. Csak kárt,végső esetben halált tudnak okozni.Ha a szervezet immunrendszere ép,nem tudnak pártot,izé daganatot alkotni. A mienk nem ép.Ha az lenne annyi legitimitásuk lehetne csak, mint pl. Lengyelországban van a hasonlóknak.
  -goj-

 8. Immáron 40 éve gondolkodom azon, kiket választanak meg képviselőknek Magyarországon, de a választ még ma sem tudom. Milyen műveltséggel bír a magyarországi magyar, hogy ennyire át lehet verni, megvezetni, becsapni, hogy ilyen szemetekre adja a voksát? Gróf Szécheny István pontosan fogalmazott, amikor azt írta: olyan vezetőket(politikusokat) kap a nép, amilyen ő maga. Ma ez van Magyarországon, a szenny van a felszínen nem az értékes emberek. Megerőszakoltam magam amikor végighallgattam a Kol Israel rádióban vadai ágika hazudozásait, és csak a hányinger kerülgetett. Ilyen hitvány ember képviseli Magyarországot az EU-ban. Ezért ki a felelős otthon? Hogyan lehetséges ez? Mondja meg már valaki nekem!

 9. Csak egy kérdésem van az olvasókhoz: mi számít Magyarországon hazaárulásnak? Ha ez a mocskolódás nem az? Hol vannak a magyar érzelmű jogászok, akik ezt minden szó nélkül eltűrik???????? Lapítanak, mint kutyaszar a fűben? Bravó, pontosan oda ér az ország, ahonnan már nincs lejjebb!

 10. Mit kíván a magyar nemzet!
  1,-Államadósság azonnali leállítása, újra tárgyalása mellett teljes anyagi és büntetőjogi felelősségre vonás, (vagyonelkobzás), minden felelős vezető pozícióban volt és lévő, ország irányításában érintettnek . (((Mint pl. egy vállalkozó esetében is, akit meg lehet hurcolni, vagyonától megfosztani, ha nem megfelelően gazdálkodik, vagy nem tudja túlélni a körtartozásokat. )))
  2, Bank maffiáktól független, városokban kis térségekben, a helyi viszonyokat ismerő, munkahelyteremtő,- mezőgazdaságot, – feldolgozó ipart, építőipart, könnyűipart életre keltő magyar bankok, takarékszövetkezetek létrehozása.
  3, Azonnali teljes elszámoltatást az ország tudatos eladósításától kezdve napjainkig! –Anyagi büntetőjogi eljárás azokkal, és a lakájaikkal is szemben, akik ide juttatták az országot. Vonatkozzon ez az át,- és kimentett,- menekített, más nevére íratott” vagyonok visszaszolgáltatásra, hűbéri, ingyen vagy kabátgombokért hozzájutott lakásokra, nyaralókra, egyéb ingatlanokra, eszközökre is.
  4, A banki és a velük azonosuló végrehajtó maffiák kiiktatása mellett a fiataloknak, és az önhibájukon kívüli otthontalan magyaroknak alkotmányos jogon járó az első otthon biztosítása, akár olcsó bérlakásként —ha van pénze, ha nincs.—Amely ebben az esetben nem kerül a tulajdonába,—-de van biztos jövőképe a családalapításra, és állami garancia, hogy nem teszik utcára gyerekeivel együtt az „ingatlan hasznosító” milliárdosok meghosszabbított kezei, a végrehajtó maffiák. Ezeknek a maffiáknak a strómanjai bíróságok, rendőrségek mellett bent ülnek a parlamentben, óvják, védik a rablásra, fosztogatásra jogot formáló törvényeiket. (Ettől vagyunk mi jogállam, amikor a tolvajokat, hazaárulókat vonnánk felelőságre.)
  5, Kamarák felrázása, téli álmukból,- jóllakott napközisek szélnek eresztésével.
  -Munkahelyteremtés,- tiszta, élhető Magyarország program elindítása,- fogyasztói társadalom felépítése,- magyar termékek védelme. Ár és egyéb vizek befogadására alkalmas hatalmas víztárózok (Lásd Tisza tó) , csatorna hálózatok kiépítése locsolásra, haltenyésztésre, vízi sportokra, kempingezésre, Stb..
  6, Oktatás,- egészségügy, – mezőgazdaság, annak feldolgozó kereskedelmi ipara, ((teljes logisztikája,)) építő, és a többi meghatározó könnyűipar ipar talpra állítása, amelyek nélkül nincs jövő!
  7, Az országot megnyomorító állami bürokrácia megszüntetése.(Ha a németeknek elég 180 önkormányzat, akkor nekünk sem kell 3400)
  8, Fiatalok, valamint ország számára hasznos emberek kivándorlását fékező szociális háló kiépítése.
  9, A már nemzetközi szinten is vizsgált kritizált magyar adófizetők kárára évente horror milliárdokat kicsaló „holo-biznisz” azonnali leállítása,- eddigi szekértolók, haszonélvezők elszámoltatása, -teljes vagyonelkobzás, börtön terhe mellett is.
  10,-A segííííílyek, egyéb pénzügyi juttatások csak is munka ellenében történő kifizetése.
  VÉGÜL,DE NEM UTOLSÓ SORBAN….
  Eszméletlen fejetlenség ésszerűtlen irányítás. Nem csak az iszap katasztrófára gondolok, ahol eltűnt egy milliárd, amiről hallgatnak mint a sír. Fél Európa elfogadta már a közel 20 év óta zenget véleményemet mely szerint az árvizekkel nem harcolni kell, hanem nagy tárolókban összegyűjteni, nyáron locsolni, halat tenyészteni lehetne benne. Mint a Tisza tóban, amely szintén a nagy árvizek során lett kiszélesítve, ki mélyítve. csatornázással lehetne vinni a vizet minden felé. Nyugat-Eu.-ban már az autópályák vizeit is begyűjtik tárolókba, azzal mossák a táblákat utakat. Nálunk a mosolyra érdemes „katasztófavédelem” nem katasztrófa elhárítás,—-védelem — Védik a katasztrófát! Ki ellen? Árvizek idején a fél országgal küzd ezen vizek ellen…Pedig annyi munkanélküli van, lehetne nagy tározókat vízelvezetőket létrehozni, infrastruktúrákat kiépíteni. Bármilyen hihetetlen, Európai előrejelzés értelmében néhány éven belül nem lesz a mezőgazdaság számára öntözésre alkalmas víz. Ezek mellett a tavak mellett lehetne még horgászni, kempingezni, és nem lennének akkora károk. Ha kell megosztom a tapasztalataimat, amit az utóbbi 20 években külföldön is megfogadtak. Magyar kormányok nem fogadták,- fogadják meg mert ezekre a katasztrófákra- adataik szerint- hatalmas pénzeket tudnak ráírni.. Lenyúlni….
  Folytassam?…..
  Aláírás: BodaLászló – (Híradmin)

 11. A képen egy gátlástalan,élősködő sejthalmaz látható.Amelyik férfi ráfanyalodik az nem is érdemel jobbat.
  A dolog többi részére pedig kár szót pazarolni.
  „Elhitték, hogy ha már beférkőztek szinte minden kormányba és egyházba (Vatican), egybemostak feketét és fehéret, vöröset és sárgát, akkor már a világ is az övéké lesz: kiirthatják az emberiséget és elérhetik végső nagy álmukat, az ötszázmilliós földi népességet. Ahol százmillió 0,03% százalékos „emberre” jut négyszázmillió génmanipulált (kevertetett és lezüllesztett) rabszolga, aki csak rájuk fog dolgozni.
  Ezért is várják messiásukat, hogy ezt megcselekedje!
  Horváth Bertalan

  1. Nem, erről a magyarság tehet, és amit elrontottunk, helyre kell hozni.
   H.B.

 12. „Ha az arabok ma letennék a fegyvert, nem lenne több erőszak.
  Ha a zsidók ma letennék a fegyvert, nem lenne többé Izrael.”
  elgondolkodtató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük