S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szervezetünk, a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, és az Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége sajtóközleményben tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy új csalás, „lehúzás” ütötte fel fejét a banki adósok körében.

Az ügyfél megkeresések alapján azt az információt kaptuk, hogy az adósok adatait, ismeretlen körülmények között megszerzik a bankoktól, majd felkeresik telefonon vagy személyesen, hogy SEGÍTENEK megoldani a problémájukat. Elmondásuk alapján tudnak megoldást arra, hogy a moratórium letelte után ne kelljen kiköltözni az ingatlanból. Majd ők segítenek, mert az állam úgy sem fogja megoldani ezt a társadalmi problémát.

Kérjük, hogy NE dőljön be senki, mert a segítő szándék nem igaz! Az elkövetkező időben kerül kidolgozásra az a megsegítő program, mely a banki adósok ingatlanait valamilyen formában megmenti.

Bűncselekmény kiadni és kezelni harmadik félnek a személyes adatokat, nem beszélve annak felhasználásáról. Kérjük, egyetlen dokumentumot se írjanak alá, mert ingatlan adásvételi szerződést írnak alá, bármennyire is kedvező az ajánlat AZ HAZUGSÁG! Az aláírt dokumentummal a Földhivataloknál korrupt ügyvédek egy nap alatt soron kívül átvezetik a tulajdonjogot, és már nem a bank, hanem a maga „SEGÍTŐ” lakoltatja ki a házából úgy, hogy bank a teljes adósságot követeli az adóson, hisz a hitelt senki nem fizeti vissza a banknak. Kérjük a Földhivatal munkatársait, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak a csalások megakadályozására, elkövetkező időben megemelkedett tulajdonjog átvezetési kérelmek száma esetén értesítsék szövetségünket vagy a nyomozó hatóságokat. Akkor is tegyék meg, ha egy ügyvéd neve több alkalommal is felmerül ingatlan átvezetési kérelmeken.

Kérjük NE dőljenek be ezen csalóknak, mert a BANKok, ahol a hitelt felvették, törvény és

Banki Magatartás Kódexben vállaltak alapján kötelesek a saját vagy állami adósvédelmi programjukat felajánlani az adósok részére.

Kérjük a nyomozó hatóságokat, hogy szíveskedjenek kiemelt figyelmet fordítani ezen

csaló szélhámosok felderítésében és a bejelentések alapján felszámolni szíveskedjen a bűnszövetkezeteket!

Budapest, 2010. július 29.

Dabasi Tamás

Bene Irén

Közreadta: Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük