KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ritter: Oroszország új műholdjai megváltoztathatják az ukrajnai konfliktus menetét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország új radaros megfigyelő műholdjai lehetővé teszik Moszkva számára, hogy megváltoztassa az ukrajnai konfliktus menetét – mondta Scott Ritter, az Egyesült Államok korábbi hírszerzője és az ENSZ iraki fegyverellenőreinek volt munkatársa.

Ritter rámutatott, hogy az Oroszországi Föderáció nemrég indította útjára “az elsőt a több radarfelügyeleti műhold közül, amelyek felbontóképessége eléri az egy métert, ami azt jelenti, hogy mindent lát”. “Átlát a felhőkön, átlát az esőn. Mindenen átlát. Nagy felbontású radar, és most is mindent látnak” – mondta.

“Az oroszok elől már semmit sem lehet elrejteni” – hangsúlyozta Ritter.

“ÉS EZ ALAPVETŐ VÁLTOZÁST FOG HOZNI ABBAN, AHOGY EZ A [UKRAJNAI] KONFLIKTUS ZAJLIK, MERT MINDAZT, AMIT ODA HOZTAK – NEM LEHET ELREJTENI” – FOLYTATTA, UTALVA AZ UKRAJNÁBA ÉRKEZŐ NYUGATI FEGYVEREKRE.

“Ezek [a fegyverek] most már mind fel vannak fedezve, és mind be vannak programozva az orosz célpont-adatbázisba. És az oroszok már elkezdtek csapást mérni ezekre az eszközökre, egyre többet és többet, és ennek már látjuk a bizonyítékát” – mutatott rá Ritter, hozzátéve, hogy véleménye szerint ez a konfliktus “valamikor a nyár végére, ősz elejére tarthatatlanná válik az ukránok számára”.”.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: illusztráció

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: