KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Ritka fotók a német kancellárról és feleségéről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az államfők és kancellárok – egy-két kivétellel – nem sokszor mutatkoznak együtt életük párjával, vagy éppen aktuális feleségükkel – kinek mi, vagy éppen ki jutott.

Emmanuel Macron francia elnök nem rejti véka alá nála jóval idősebb feleségét, többször is mutatkoznak nyilvánosan. Egyes információk szerint a francia elnök felesége körül azért valami nem stimmel – mondják. Ehhez nem tudunk mit hozzátenni, hiszen biztos információval ezzel kapcsolatban nem rendelkezünk.

Szintén rendkívül érdekesek azok az állítások, amelyek az Obama házaspárról, pontosabban Barack Obama egykori amerikai elnök feleségéről terjednek szerte különböző sajtóorgánumokban.

Olaf Scholz német kancellár is rendszerint egyedül jelenik meg a nyilvánosság előtt és viszonylag ritkák a világhálón olyan felvételek, amelyen mellette látható felesége is. Most azonban néhány fotó látott napvilágot a 63 éves Britta Ernstről, amint kancellár férjével együtt mutatkozik..

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Brüsszel, Belgium 2018. november 6. Olaf Scholz, akkor még német pénzügyminiszterként részt vesz a Gazdasági és Pénzügyi Tanács (ECOFIN) ülésén

Ez is érdekelheti:  Jóváhagyták a migrációs paktumot, hazánk nemmel szavazott

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ritka fotók a német kancellárról és feleségéről

  1. Minden sikeres férfi mellett áll egy kapitány. Ez addig hajszolta az embert, míg kancellárt csinált belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük