KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Republikánus csoport: Tucker Carlsont elnöknek! Tucker Carlson készen áll a vezetésre!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Draft Tucker PAC nevű politikai akciócsoport csütörtökön kampányvideót tett közzé, amelyben arra szólítja fel a Republikánus Pártot, hogy a Fox News korábbi műsorvezetőjét, Tucker Carlsont indítsák elnökjelöltként a 2024-es amerikai elnökválasztáson.

„A republikánusoknak új vezetőre van szükségük, és Tucker Carlson készen áll a vezetésre”

– áll a 30 másodperces szpotban, amely a konzervatív szakértőt „szellemesnek, éles eszűnek és olyannak jellemzi, aki kigúnyolja az eszement ostobaságokat”.

Carlson „meg fogja verni Bident egy vitában” – ígéri a reklám a választóknak, és azt állítja, hogy „Amerikában senki sem tud jobban beszélni, mint Carlson”.

Az egykori texasi kongresszusi képviselőjelölt és republikánus támogató, Chris Ekstrom által vezetett Draft Tucker PAC-nek, egyelőre még magát Carlsont is meg kell győznie a az indulásról. A reklám arra szólítja fel a nézőket, hogy írják alá a jobboldali kommentátor felkérését támogató petíciót.

Ekstrom a The Hillnek elmondta, aggodalommal tölti el, hogy sem a republikánusok éllovasa Donald Trump volt elnök, sem Trump vezető kihívója, Ron DeSantis floridai kormányzó nem a megfelelő irányba tereli a kommunikációt. „Nagyon aggódom amiatt, hogy nem mozdítják el annyira jobbra a közvitát, amennyire kellene” – jelentette ki Ekstrom.

A PAC-ot „kivételesen jól finanszírozottnak” jellemezve Ekstrom kifejtette, hogy közvélemény-kutatásokat fog támogatni, és még több hirdetést fog megjelentetni a rádióban, és a televízióban, valamint ” fontos konzervatív emberekkel” fogja benépesíteni a testületét. Szerinte Carlson már „jó ideje kóstolgatja a vizet” az elnökjelöltséggel kapcsolatban.

A hónap elején Carlson egy riporterrel folytatott sms-üzenetekben viccelődött az elnökjelöltséggel, amit már korábban többször is megtett. Amikor azonban komolyan kérdezték róla, elutasította az ötletet, és tavaly azt mondta Ben Smithnek, a New York Times egykori újságírójának, hogy elégedett a talk show műsorvezetői munkájával, és nem vágyik a elnöki hatalomra.

Ez is érdekelheti:  Hivatalos: tűzparancsot kaptak Bidenéktől az ukránok

Bár a média intézményei világossá tették, hogy szerintük egy Carlson-jelöltség kudarcot vallana, ugyanakkor nem fejezik be ezt a témát: mintegy féltucatnyi cikk jelent meg az esélyeit tárgyaló témában, mióta az újságíró elhagyta a Foxot.

Carlson főműsoridős hírműsorának nézettsége messze felülmúlta konkurenseit, több mint 3 millió nézőt hozott esténként. A távozását követően a Twitteren közzétett videója több mint 84 millió megtekintést ért el. A hónap elején bejelentette, hogy hírműsort tervez indítani a platformon.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Republikánus csoport: Tucker Carlsont elnöknek! Tucker Carlson készen áll a vezetésre!

  1. Ha a vánorszínész Zelenszkijből lehetett UA elnök, akkor Tucker is alkalmas USA elnöknek !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük