KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Reiner Péter: Megkülönböztetett szeretet, fokozott figyelem

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bár teljesülne az az óhajom, hogy  – bár  egyre inkább szükség lenne rájuk, de a kampány miatt megírásukhoz mind kevesebb a rendelkezésre álló idő – írásaimat mindenki közel egyformán értse és ne értse félre!

Mind fájdalmasabb, hogy váratlan támadások érnek, de nem a várható irányból, az utolsó rúgásait, végvonaglását bemutató jelenlegi hatalom felől, hanem az annak leváltására készülődő Fidesz tájékáról is – sajnos. Olyan általam most is hitelesnek ismert emberek részéről, akik szintén keményen dolgoznak közös Magyar Hazánk megmentésén és eddigi magánéletük, közéletük számomra valóban bizonyított. Felelősséget érző, együttgondolkodó társként, barátként ismerhettem meg őket, akik szerintem most is becsületesek csak becsapottak, átvertek, bár jóhiszeműen dolgoznak velünk együtt a valóban Szebb Magyar Jövőért, azonban látszólag velünk szembekerülve, ellenfélként.

Nagyon kell vigyázni  – és erre nem tudom elégszer felhívni a közfigyelmet a nemzeti oldalon -, hogy a kartácstűzben lövéseinket valódi ellenségeinkre és ne a véltekre irányítsuk! Visszafordíthatatlan sebeket ejthetünk, melyeknek áldozatul eshetnek több tízéves barátságok, házasságok, szerelmek, szakmai kapcsolatok és ez bizony nagyon-nagyon nem kívánatos vadhajtásai lennének a kampány kiélezett, férfias és Nemzetünk jövőjéért folytatott jogos küzdelmének. Másfelől viszont egészséges(!) bizalmatlansággal és nem önlefejező jakobinus módra, jó magyar hagyományként kell figyelni az új barátainkra, mind a Jobbikban, mind a jogosan létrejött Új Magyar Gárdában, ahol örvendetesen nő az újonnan csatlakozók száma.

Nagy a késztetés – ezt érzem a bőrömön is -, hogy a sejtmagjáig korrupt jelenlegi hatalom, mint fürkészdarázs a hernyó élő szöveteibe, úgy rakja be embereit a Gárdánkba, és a Jobbikba, jól álcázott barátként. Másfelől a joggal felelősséget érző új csatlakozók segítő kritikái, hozzáadott tudása és Hazánkért érzett felelőssége egyáltalán nem biztos, hogy ellenségnek tekintendőek, sőt megbecsülést érdemelnek és szeretetet. Csakhogy a palló valóban nagyon keskeny a két igenis valós veszély kapcsán. Ezen tény és a választók remélhetően növekvő bizalma következtében a Jobbikot naponta látványosan növekvő mozgalommá tévők, kikerülhetetlenné váló politikuma, a beáramló segítőkész emberek valódi alkalmassága dönti el mind rövid, mind pedig hosszabb távú sikerét az önmagukat végképp lejárató, eddigi leszerepelt parlamenti pártokkal szemben.

Ez is érdekelheti:  Putyin próbára teszi a Nyugatot tűzszüneti javaslatával

Mert a Jobbik valódi felelősséget vállalt új politikai erővé válásához, megnövekvő feladataihoz, valóban tömegesen szükségeltetnek a Hazájuk szolgálatában egyértelmű szakmai tudással felvértezett, önmagukkal is feltétlenül kritikus, családjukkal a háttérben szeretettel és tudatosan támogatott, elkötelezett magyarságuk révén pártos emberek. Olyanok, akik valódi garanciájává válhatnak közös Magyar Hazánk jövőbeli emelkedésének. Üzenem mindenkinek, barátnak és ellenfélnek, hogy rám, szerény személyemre, önzetlen, feltételek nélküli segítő készségemre, tapasztalataimra Hazám számíthat.

Addig is kérlelhetetlen maradok , az elkövetett bűnök felelőseinek majdan megalkotandó, az egyetemes igazságosságot jól szolgáló új törvényeink szerinti felelősségre vonásában és bűneik beigazolódása esetén a bűnösen szerzett vagyonaik átírás és elbujtatás mentes teljes elkobzásában, melyet elévülhetetlennek tartok. Üzenem továbbá minden ellenfelemnek , hogy az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, így megilleti az alaptalanul és tudatos háttérszándékkal meggyanúsított együttgondolkodó felelős társunkat Vona Gábort is.

A remélhetően hamarosan elkészülő és beadandó feljelentés védelmében  – elvileg független bíróságunkon reményeim szerint nem a Magyar Gárda Egyesület és Mozgalom bírósági ítélkezési gyakorlata módján elbírálva – , majd megadja részére a becsületébe történt aljas és megalapozatlan belegázolásáért a megfelelő teljes erkölcsi és jogi elégtételt.

Szeretettel, adjon az Isten szebb jövőt Drága Magyar Hazánknak, Nemzetünknek!

Reiner Péter az Új Magyar Gárda mozgalom pártolója

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Reiner Péter: Megkülönböztetett szeretet, fokozott figyelem

 1. Ki az a hülye, aki a Fideszre (Likudra), és ezekre a férgekre, hazaárulókra szavaz? A Fidesz szekér mögött sok patkány szeretne bejutni a parlamentbe. Orbán és testülete ezer szállal fonódik bele a húsz éve hazánkat nyomorító politikai maffia hálózatba. Lásd a Hagyó-féle pénzszivattyú maffia hálózat, ami kicsiny leképezése annak, ami az egész országot, és intézményi hátterét behálózza. A Fideszt is. Balogh Zsolt csak belecsöppent a már húsz éve működő gépezetbe, amelynek a lelkén (lelketlenségén) nem csak a most megnevezett 70 millió, hanem annak többszöröse szerepel. Képzeljük el, mintegy 1500 állami vállalat van (Fideszes érdekeltségűek is), és ebből csak egy a BKV. Hány ezer milliárd vándorolt , a most mentelmi jog mögé bújó gengszterekhez. De még időben törvényt hoztak, kéz a kézben, MSZP-Fidesz, a titkosítások feloldásának a szigorításáról, hogy ha bekerül a Jobbik, mint egy biztonsági kamera, ne sokat láthasson a közös mutyikból, pénzeltüntetésekből, hazaárulásból, korrupcióból. Balog Zsolt egy pitiáner postás volt, kreált aláírói jogkörrel, hogy eltereljék a gyanút a főbűnös nagyfejűekről. Dicséret illeti, hogy mersze volt szembeszállni ezzel a disznófejű Hagyóval, meg a vigyorgó kurvájával, azzal a ribanc Horváth Évával.
  Jön a Jobbik!!! A felállított Pongrácz Gergely elszámoltatási központok minimum húsz évre visszamenőleg számoltassák el a politikus bűnözőket. Teljes vagyonelkobzás mellett, futószalagon kell szállítani őket az önfenntartó börtönökbe, ahol dolgoznának a sertéstelepeken, a helyreállított mezőgazdaságban, építkezéseken, útépítéseken. Bajnai a libákhoz fűződő érdeklődésének megfelelően, liba tenyésztő kis gazdálkodókhoz lenne kirendelve, és a libák nevelésében kamatoztathatná a velük kapcsolatos tapasztalatait, szeretetét. A börtönökben lévő hirdető táblákon, az elítéltek nyomon követhetnék a mindennapi munkájuk népgazdasági értékét, napi, heti, és éves teljesítményüket. Mindezt összevethetnék az általuk húsz év alatt okozott kárral, lopott, volt vagyonukkal. Ebben a foglalkoztatási rendszerben valóságos munkaverseny alakulhatna ki a politikus-és cigány bűnözők között, ami jótékony hatással lenne a termelés hatékonyságára, népgazdasági értékére. És még enni is kapnának.

 2. A Magyar Hírlap szándékosan megjelentetett egy gyalázatos,primitív , hazug irományt Vona Gáborról,tényként beállítva a csinálmányban írottakat.
  Az Echó TV Fidesz-térítő propagandistái a fércműre hivatkozva
  erkölcsiséget emlegetnek és magas lóról oktatják ki a jobbik-szimpatizánsokat.
  Ügyes,hazug és erkölcstelen módszerekkel indirekt hiteltelenítik el a jobboldali sajtót.
  Az eredmény?
  Megszületett egy jobboldali Népszava és egy jobboldali ATV.
  Szép teljesítmény,gratulálok!

 3. Nemcsak az olvasható,vagy nézhető médiákból „szórják ránk” aljas hazugságaikat,hanem az interneten keresztül is.Akik nézik az Echo Tv-t azoknak nem ismretlen a „kibeszélő” műsorból „stadler mari” neve.Nos ez a megátalkodott nőszemély már az interneten is „hinti” acsarkodását,ami normális emberi mértékkel nézve is elképesztő.Ime az egyik „gyöngyszem” azokból a gondolatokból,amiket képvisel: „Ti alulképzett,tudatlan megvezethető emberek,ti mocskoljátok azt az
  embert,aki magyarságát már bizonyitotta,és mindig kiállt a magyarok mellett,és aki Isten által kiválasztott a magyarság számára.” Ime Hölgyeim és Uraim az új megváltó : Orbán Viktor.
  Tessenek csak benne megbizni,mert a fenit hölgy ezt mondja,.
  Mi -tudatlanok,alulképzettek ,és megvezettettek (a 2 diplomámmal) -pedig már döntöttünk,hogy viccnek,vagy tragikomikusnak nevezzük a „kinyilatkoztatást”,és megtesszük amit meg kell.Ennyit ért el az agyamosott fehérnép.
  Azt már nem is „mondom”,hogy szerencsétlen,ő egy kórtani eset az eü.számára.
  Kedves Péter! Ezekután miért csodálkozol,hogy gyűlölködnek ellened!!!
  És ezek mondják és hirdetik,hogy a megbékélés a legfontosabb! Kivel,velük.akik folyamatosan megaláznák azokat akik nem úgy gondolkodnak ahogy ők?. Hogyan akar az békét,aki háborút hirdetett? Olyan nincs,hogy csak egy út van,mert az útnak is két széle van : a kezdete és a vége.Nekünk csak egy hazánk van,mert megátalkodottak vagyunk,és ehhez minden erőnkkel ragaszkodunk (mi kis tudatlanok,megvezetettek és alulképzettek)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük