Politikai provokáció a Szigeten – az ukrán rapper gyalázta egy kicsit a magyarokat meg a kormányt is

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy Alina Pash nevű, ukrán rapper produkcióján történt kifejezetten politikai provokációról számolt be a Telex nevű portál, amely ugye, mint tudjuk, nem feltétlenül van nemzeti érdekekkel és értékekkel megáldva.

Nos készítettek egy videót ennek a rapper nőnek a produkciójáról, amiből kicsivel több, mint három percnyi anyagot tettek közszemlére a közösségi videómegosztón. Tulajdonképpen nem produkcióról volt szó, hanem egy ukrán propaganda videóról, amit levetítettek az ott lévő hallgatóságnak. Másként ezt nem lehet értelmezni, mint a produkció részét.

Ebben a videóban többen is elmondták gondolataikat Oroszországgal és Putyinnal kapcsolatban.  Olyan gondolatok hangzottak el, mint hogy a magyar kormány támogatja Oroszországot ebben a katonai akcióban, ami szégyen ránk magyarokra nézve, és mi úgy vonulunk majd be a történelembe, mint az egyetlen olyan ország Európában, amely a gonosz Putyint támogatta.

A produkció részét képezte az a pillanat is, amikor ez az Alina Pash nevű, magát művésznem tartó senki széttépte az Orbán Viktort és Vlagyimir Putyint ábrázoló kézfogós képet.

Ugye nem feledjük, hogy a világhírű Valentina Lisitsa ukrán zongoraművész nem léphetett fel a Margitszigeten, mert az volt a bűne, hogy koncertet adott Mariupolban a béke jegyében. Az ő fellépése ellen tiltakozott körömszakadtáig az akkori ukrán nagykövet asszonyság, aki kiváló partnerre lelt a Bán Teodóra nevű színigazgatóban. De ez az Alina Pash nevű értéktelen senkiházi az őket vendégül látó ország miniszterelnökét és a magyarságot vígan gyalázhatta ezen a nyáron, no nem a Margit-, hanem a Hajógyári szigeten. Bár a két előadót nem is szabad összehasonlítanunk, hiszen az egyik művész, a másik meg… nem egy Lisitsa.

De mit is várunk egy liberális vezetésű szigetfesztiválos vezetéstől, amikor évek óta tudjuk, hogy milyen narkó- és bűntanya minden egyes rendezvényük? Arról már nem is beszélve, hogy természetesen itt semmi sem a kultúráról, hanem csakis a pénzről szól, aminek ugyan nincsen szaga, de mindent felülír – egyeseknél…

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük