Politikai közhelygyűjtemény A Fidesz elnökének kampánybeszéde – A Jobbik közleménye Orbán Viktor értékelőjére

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik konkrétumok nélküli, politikai közhelygyűjteménynek tartja Orbán Viktor kampánybeszédét. Álságos az a bejelentés, hogy a kormány tagjai az eddigi gyakorlattal ellentétben nem csak négyévente találkoznának a választókkal, s emiatt tovább folytatják a Fidesz-kampányban megindított Nemzeti Konzultáció rendezvénysorozatot. Az emberekkel történő konzultációhoz azonban magukkal az emberekkel kellene beszélgetni a valós problémákról, nem pedig a Fideszhez közel álló, Kötcséről is ismert belterjes társasággal.

Orbán Viktort az elmúlt 100 nap kommunikációjából jól felkészítették tanácsadói, de a jövőről – akár a következő 100 napról – nem beszélt.Így továbbra sem tudni, milyen kormányzati intézkedéseket várhatnak a brutálisan eladósodott devizahitelesek, a munkából élők, a családosok, a lakással nem rendelkező fiatalok, a természeti csapások miatt is óriási gondban lévő gazdák, vagy a lánctartozások miatt fizetésképtelenné vált kis és közepes vállalkozások. A Jobbik azt is hiányolta, hogy a miniszterelnök nem ejtett szót a multinacionális tőke előjogainak eltörléséről és a közteherviselésben való nagyobb mértékű részvételéről sem.

A rend és közbiztonság pedig nemhogy két hét, még száz nap alatt sem állt helyre, a javulás jelei sem látszódnak. Ehelyett viszont a kétharmados kormánytöbbség megalkotta a szájkosártörvényt, a jogállamokban példátlan lex Gárdát, a cigánybűnözés kérdésében pedig továbbra is struccpolitikát folytat. Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a kilakoltatási moratórium meghirdetése után egy héttel Budafokon egy többgyermekes családot telepítettek ki rendőri, azaz kormányzati segítséggel. A tiltakozó jobbikos politikusok ellen rendőrségi eljárás indult a Nemzeti Együttműködés Rendszerében.

A demokratikus normák állítólagos helyreállítása terén sem tartjuk eredménynek, hogy a politikai zsákmányszerzés tovább folytatódhat: a költségelszámolási botrányba keveredett képviselőből az Állami Számvevőszék elnöke, a megfelelő jogi tapasztalat nélküli politológusból alkotmánybíró lehetett. A kisebb parlamentre és önkormányzatokra vonatkozó populista jogszabályok pedig az álláshalmozó politikusbűnözők számának további növekedését eredményezik.

A Jobbik az „Éljen a valóság!” szlogen helyett azt üzeni a kormány tagjainak, hogy éljenek a valóságban!

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Jobbik.hu

One thought on “Politikai közhelygyűjtemény A Fidesz elnökének kampánybeszéde – A Jobbik közleménye Orbán Viktor értékelőjére

 1. Nagyapám mondta, hogy aki több szóval mondja el azt, amit egyébként egy szóval is el lehet mondani, az egyéb aljasságra is képes.
  Orbán szófosása a bizonyíték a mérhetetlen aljasságára.
  Maga a Fidesz léte (meg MSZP, SZDSZ2.0) a nemzetbiztonsági kockázat, az olajbűnöző Pintérrel az élen, a parázna Schmittel, az MSZMP-s, MSZP-s gyökerű Kövérrel, meg a többi, már régen elszámoltatás alá vonandó senkiházi, hazaáruló, még most is a parlamentben pöffeszkedő gazemberrel.
  A hazafias szervezetek az ő hatalmukra, szabadságukra, szabadlábon való létezésükre nézve valóban kockázatot jelentenek.
  Nekik! De nem a magyar nemzet számára.
  Tolvajok, rablók, és hazaáruló bűnözők vannak most hatalomban, és építik a diktatúrájukat, a globalista hatalmak segítségével, akik csak úgy juthatnak Magyarország kincseinek a birtokába, ha ezt a kollaboráns, cionista kormányt tartják hatalomban.
  Reméljük, nem sokáig, mert a nemzet tudatának a fejlődése eljuttatja a nemzetet arra a felismerésre, hogy a kormányzati elit, meg annak klientúrája az igazi nemzetbiztonsági kockázat, annak kell takarodnia, vagy megdögölnie.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük