Példanélküli árulást követett el Jakab a nemzeti oldallal szemben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Erről írt Volner János közösségi oldalán, miután a Jobbik elnöke csúfosan leszerepelt az előválasztáson.

Igazság szolgáltatott -Avagy így jár, aki kommunistább akar lenni a kommunistáknál

Ahogyan korábban írtunk már erről, Jakab Péter csúfosan leszerepelt az előválasztáson. Talán mostanra már kezd világossá válni, hogy ezzel pártjával együtt légüres térbe került. Ha a hosszútávú folyamatot nézzük, Jakab vezetésével a Jobbik a modern magyar politikatörténetben példanélküli árulást követett el a nemzeti oldallal szemben. A vezetése alatt álló Jobbik szisztematikusan mindenbe beletörölte a lábát, ami egy nemzeti gondolkodású politikai közösség számára szent, és amiért a „hőskorszakban” érdemes volt a nemzeti tartású Jobbik mellett harcolni. A Jobbik már évek óta kiírta magát a nemzeti oldalról, a büntetés azonban késlekedett.

Sőt, a pofátlanságban odáig merészkedtek Jakabék, hogy még ők fenyegettek és „árulóztak” mindenkit, aki régi jobbikosként nem kért a virtigli bolsevik politikájukból. A Jakab-féle Jobbik hosszú hónapokra a lélektani vörös terror fórumává változtatta a facebookot. Stábjával együtt dölyfösen azt hitte, hogy elég lesz Szamuely Tibort vagy Marosán Györgyöt megszégyenítő módon acsarkodni, a „népre” hivatkozva fenyegetőzni, ócska performance-okkal a bányászbéka hátsója alá lenyomni az amúgy sem a Lordok Házában zajló magyar közéletet.

Az, amit Jakab Péter művelt, valami nagyon szürreális elegye volt a szánalmasnak és a hátborzongatónak. A legutolsó időkben inkább az utóbbi felé tolódott el a hangsúly. Ebben a viselkedésben nagyon jelen volt valami, amire az idősebbek még személyesen is emlékezhetnek, és amiről azt hittük, 1989-90-ben végleg megszabadultunk tőle. Ezt az újbolsevik stílust ilyen nyíltsággal még a kommunista utódpártok, az MSZP vagy a DK sem merte/akarta felvállalni.

Most azonban igazság szolgáltatott. A Gondviselés néha lenyúl és helyrezökkenti a dolgokat. Jakab a vereségével légüres térbe került. Ez az ember már nem csak a jobboldalnak nem kell, hanem a baloldali összefogás is útilaput kötött a talpára. „A mór megtette kötelességét, a mór mehet.” És ezen már sem a Dobrev Klára melletti – egyre kevésbé burkolt – agitálás, sem az önkéntesen vállalt DK-szóvivő szerep nem fog segíteni. Így jár, aki kommunistákkal barátkozik, és így jár, aki kommunistább akar lenni a kommunistáknál.

Volner János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük