A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Patrusev: Egyes államok már Ukrajna feldarabolásán dolgoznak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Számos állam aktívan dolgozik Ukrajna feldarabolásán, ezt bizonyítják azok a lépések, melyeket a kijevi rezsim, az Egyesült Államokkal és szövetségesei együtt tesznek, és amelyek eredménye Ukrajna teljes összeomlása lesz – jelentette ki Nyikolaj Patrusev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkára.

Bár az Egyesült Államok és szövetségesei azt mondják nekünk, hogy Ukrajna területi egységét és szuverenitását akarják megőrizni, de tudjuk, hogy számos állam már aktívan dolgozik az ország feldarabolásán

– mondta Patrusev kedden Kazanyban.

Mint azt Patrusev kiemelte, miközben Volodimir Zelenszkij „a Donbass lakóit szeparatistákká nyilvánította, majd katonai hadműveletet indított ellenük, a lengyeleknek különleges státuszt kíván biztosítani úgy, hogy azok vezető beosztásokat is betölthessenek az országban. Ez lényegében azt jelenti, hogy jogokat biztosítanak egy másik állam állampolgárai számára Ukrajna területén.

A lengyel elnök legutóbbi kijevi látogatása mindezt megerősíteni látszik, ami úgy is értelmezhető, hogy Lengyelország megkezdte Ukrajna nyugati részének elfoglalását.

Ezzel szemben Oroszországnak deklarált célja Donbász lakosságának védelme, és Ukrajna megszabadítása a neonáciktól valamint a radikális nacionalistáktól.

 

Kiemelt kép: Nyikolaj Patrusev / Fotó: Grigorij Sziszoev/RIA Novosztyi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: