KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Párizsi vérengzés: hazánkat és Európát meg kell védenünk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Európa elleni hódító háború új, a korábbinál véresebb szakaszába ért a tragikus november 13-i párizsi mészárlással. Az Istenhez megtért áldozatok miatti fájdalomban mint magyar és európai én is osztozom. A vérengző iszlám terroristák között volt a népét és Európát eláruló Merkel kancellár egyik szelfipajtása is, aki Szíriából idén ősszel menekültnek álcázva így „köszönte meg” a nagylelkű befogadást. Fedett terroristák migráns-özönnel együtt történő érkezésére magam is figyelmeztettem, amikor szeptember elején a Keletinél kitörő több ezer illegális bevándorlóval való döbbenetes találkozásról írtam

Véget értek a „boldog békeidők”, fel kell készülni arra, hogy ez mostantól bármikor és bárhol megismétlődhet.

Ártatlan európai emberek  élete veszett el és került veszélybe az Európát eláruló EU és állami vezetők bűnös politikája miatt, akik bűnsegédként szolgálták és szolgálják az USA Irakot, Afganisztánt, Szíriát és az észak-afrikai térséget káoszba és az iszlamisták karjaiba juttató hadműveleteit. Hazánk és néhány állam kivételével az áruló európai vezetők nyakló nélkül fogadták-fogadják be a gazdasági bevándorlókat és ezzel, illetve a védelmi képességek leépítésével, de közben a deviancia minden válfajának erősítésével veszélybe sodorták az őshonos európai nemzeti közösségeket. 

Én is ott lehettem volna az áldozatok között, sokszor jártam Párizsban. Országgyűlési képviselői mandátumom ideje alatt 4 évig az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése tagjaként a Jogi Bizottság ülésein ebben a csodás Szajna parti városban küzdöttem sokat a végveszélybe sodort hagyományos európai nemzeti közösségekért. Sokszor jutott nekem ezért megalázás és büntetés, de mostanra már remélem egyre többen felfogták: háború zajlik, hazánkat és Európát meg kell védenünk a kegyetlen hódítókkal és kiszolgálóikkal szemben.

Az igazság és a hagyományos európai nemzeti közösségek élethez való joga is ezt követeli. Történelmi hőseink: Zrinyi Miklós, Hunyadi János, Kinizsi Pál, Thúry György, Dobó István és késői utódaik közül vitéz nagybányai Horthy Miklós példája adjon nekünk erőt és kitartást ehhez a küzdelemhez.

Isten óvja és vezesse Európát és Magyarországot !

Budapest, 2015. november 15.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

www.gaudinagytamas.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Párizsi vérengzés: hazánkat és Európát meg kell védenünk

 1. Csak nyugodtan gyászold a Párizsi események halottait.Te barom.
  Előadod a nagy komunista internacionálébol visszamaradt primitiv agyad hazug nyulványait.MIért nem gyászolod a Franciák által levezényel Triaanoni eseményeket? Miért nem gyászolod azoknak a sok tizezer Magyar asszonyoknak katonáknak gyermekeknek,a halálát akiket ők végeztek ki.És nevetve cigarettázva véginézték a románok vérengzéseit. A Magyarok Istene nem felejt. Most a saját börükön érzik,a félelmet,és halált.Azokat a vérfürdőket mejeket a világban rendeztek,azoknak az emberekne,nem volt szivük vagy tüdejük,vagy lábuk vagy kezük,ők csak egyszerüen halottak miért nem emlékezel meg és gyászolsz te barom ezen halottak sirjai felett.?? Tragikus események ez tagadhatatlan. De hogy én nem fogok még gondoltaban sem gyászolni ezért a nemzetért az biztos.legyen szép napod.

 2. Az áldozatok nyugodjanak békében, de megmondom őszintén nem igazán tetszik ez a nagy francia felhajtás. Az orosz gép felrobbantása következtében meghaltak miatt például miért nem öltöztették a világ nagyvárosait orosz színekbe? Vagy a katyni mészárlás megemlékezésére igyekvők halála, ami a lengyel elit másodszori lemészárlását jelentette, miért nem hördült fel a világ s a napot miért nem nyilvánította gyásznappá? Most ne a felsoroltak közötti összefüggéseket vegyük figyelembe, hanem a feleslegesen meghaltakat.
  És ne feledjük a világ minden pontján naponta erőszakos halált haltakat, akikért szintén érdemes lenne gyertyát gyújtani, ami persze nem elég, mert a rend (nem az új világrend) hiányzik a világon.

 3. A franciàk csak egy iciripiciri izelitöt kaptak most abbol, amit ök a vilàgban évszàzadokon keresztül müveltek!
  Ezért nem szabad belemenni semmiolyen migràns-eloszto-kvotàkba!
  A gyarmatositok kavartàk ki maguknak ezt a büzös kakit, most egyék is meg önmagukban.
  Minket hagyjanak ki ebböl!

  1. Tökéletesen egyetértek veled azt kapták amit megérdemeltek a saját bürükön keresztül érezhetik a félelmet és a halált. Nekik köszönhetjük trianont,és ezen belül annak a sok százezer magyar asszonynak és gyermeknek a legyilkolását ,megnyomoritását,is .!A Magyarok Istene lehet hogy megbocsát de nem felejt.MMM.

   1. Ami ezt az írást illeti a Pegida oldalakhoz képest, meg önmagában is, eléggé erőtlen.
    Már elnézést. de ez inkább a mindenfelé hallható politikai közhelyekre
    hajazó valami, amihez ürügy ez a mindenki sorsát gyökeresen megváltoztató terror esemény..
    Ami a hozzászólásokat illeti, lehangolóak. . . nincs semmi közük a témához.
    Nem is értem, mért nem írnak ők egy elemzést, cikket arról, amit jogosan éreznek elhanyagoltnak?
    Az értékesebb lenne.
    Sajnálom ennek az Internetes oldalnak a szerkesztőjét.
    Értékes erőfeszítéseket tesz, hogy értelmes gondolatok vitafóruma legyen, de a hozzászólások zöme, ahogy végignézem az oldalakat,nem igazán mutat hajlandóságot ilyesmire,
    Vannak itt pedig sokszor igazán érdekes, de olvasásukhoz persze ismereteket is megkívánó elemzések, cikkek.

    Az alábbi oldalakon sok jó gondolatot, hozzászólást lehet találni, igaz, a világot ma felborító iszlám beözönlésről és többnyire angol nyelven.

    https://www.facebook.com/pegida.uk
    https://www.facebook.com/Pegida-Hungary-1410701359223897/
    https://www.facebook.com/Pegida.canada/?fref=ts

    S. Nagy Ági

    1. Lehet hogy igaza van kedves Ági. De ha az ön öseit a gyermekei szeme láttára a cigarettázó nevetgélő francia tisztek felügyelete melett a román cigányok bikacsőkkel verik agyon és nem csak öket az egész kis erdélyi falu felnött lakoságát a falujuk főterén. Talán más lenne a véleménye.A baj az hogy mivel ön sosem volt Magyar.igy még joga sincsen másokrol itélkezni, Vonuljon vissza a Miskolci lágerekbe,és ott adja elő Teréz anya szerepét.Majd meglátja a valóságot.MMM.

 4. Sarlósné nagy Áhnes!
  ” az igaz,hogy a majmoktól származtok,de sokkal nagyobb majmok vagytok. (Nietzsche Frigyes)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük