Óvodás szintű interjút adott a Guardiannak Marki-Zay

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zsigmond Barna Pál fideszes országgyűlési képviselő írta meg véleményét a baloldali(?) miniszterelnök-jelölt legutóbbi akciójáról. 

A baloldali főjelölt a Guardiannak adott egy óvodáshoz méltó interjút. Nagyotmondásban eddig is jeles volt, de most felállt a székre a „Mini Feri” és azt találta mondani, hogy ő itt a honban a legeslegnagyobb keresztény. Mert ő templomba járt már réges-régen, akkor amikor még a Fideszesek nem mertek. Szent Habakukk! – mondhatnánk Malackával, miről beszél ez az ember?

Először is a hiteles keresztény nem kérkedik vallásával, nem áll ki gyermekeivel más gyermekét szidni, nem szidja a vidékieket, az időseket, nem nevezi trágyával etetett gombáknak a más hitűeket. Nem tudom mit csinál a templomban a főjelölt, de lehet, hogy ezután jobban oda kéne figyelni a plébánosra, meg értelmezni kéne az ige szavait.

Izgalmas olvasmány az interjú, egy olyan lapban, amelyben nemrég kisstílű sumákolással akadályozták meg, hogy J.K Rowling, a baloldali narratíva ellen gyakran megszólaló írónő, nyerje az „Év embere” szavazást. Szóval ebben a médiumban sztárolják az önmagát legeslegnagyobb keresztényként beállító embert, megszólaltatva persze „független” elemzőket, akik hozzák a szokásost. Visszaköszönnek azok a klisék, amelyeket Karácsony, korábbi főjelölt sztárolása kapcsán is hallottunk és talán még a baloldal is emlékszik, hogy néhány hete, az Economistban még a főpolgármester volt a magas és vékony megváltó. Aztán felidézhetjük az esélyesnek kikiáltott Dobrev Klára CNN interjúját, – azon az adón, amelyen azt mondták független objektíven a magyar parlament ülése alatt Szijjártó Péternek, hogy a magyar parlament nem működik – ahol a női jelölt nagyszerűségéről és persze az „orbáni diktatúra” szörnyűségeiről beszéltek.

Kíváncsi vagyok ki lesz a következő hullócsillag a nyugati balos sajtóban. Már nagyon elegünk van a jelenlegi főjelölt sértegetéseiből, hazugságaiból, gyűlöletkeltéseiből. Vagyunk itt néhányan magyarok a Kárpát-medencében, akik jártunk templomba kommunista diktatúrák alatt és sokan konfirmáltak, bérmáltak (jellemzően egyszer) de nem hirdetik úton-útfélen a hitüket. És milyen keresztény az olyan ember, aki folyamatosan gyűlöletet szít, legutóbb a Fideszes idős szavazók halála kapcsán fejezi ki örömét? A Guardiant persze ez nem érdekli, ő a nyugati érdekek kiszolgálóját sztárolja, mert pontosan tudja azt, amit a jobboldalon mindenki és a baloldalon is egyre többen, hogy a jelenlegi főjelölt pontosan az, amit Oszkó Péter mondott róla – írta Zsigmond Barna Pál.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük