KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ottó bácsinak igaza van, ki kellene lépnünk a NATO-ból

A HIT rádiónak mondta el gondolatait Hollai Hehs Ottó publicista, író, újságíró, aki a román gulág börtöneit is megjárta. Ottó bácsi többször is vendége volt már a HIT Rádiónak.

A legutóbbi alkalommal az Európában és a világban kialakult háborús veszélyhelyzettel kapcsolatban fejtette ki meglátásait, ráfókuszálva hazánk, Magyarország lehetőségeire a jelenlegi, de egyre durvuló háborús viszonyok közepette. Hollai Hehs Ottó világosan kijelenti a beszélgetés során, hogy hazánknak ki kellene lépnie a NATO-ból, mivel az egyáltalán nem azt a szerepet tölti be, amire szánták, sőt maga a szervezet annak idején azért alakult, hogy az amerikai fegyvergyártók megfelelő csatlósországokat találjanak fegyvereik felvásárlásához.

Hollai Hehs Ottó tippeket ad a magyar kormánynak, hogyan lehetne hazánkat előnyösebb helyzetbe juttatni és biztosítani az országnak azt, hogy ne kényszeríthessék bele semmilyen háborúba.

Megjegyezzük, Ottó bácsinak teljesen igaza van. Magyarországot a történelem folyamán mindig elárulták az úgynevezett szövetségesei. Attól, hogy most Orbán Viktor miniszterelnököt az éppen regnáló NATO-főtitkár Jens Stoltenberg arról biztosította – ahogyan a miniszterelnök fogalmazott -, garanciát adott arra, hogy kimaradunk az Ukrajna-misszióból, ne gondoljuk azt, hogy amennyiben az Egyesült Államoknak, vagy éppen Nagy-Britanniának az lesz az érdeke, hogy katonailag átgázoljon rajtunk, vagy éppen megszálljon bennünket, akkor azt nem teszi meg. Megteszi, ahogyan 1944-ben Hitler is megtette, Stoltenberg garanciája pedig repül a kukába.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Hollai Hehs Ottó a HIT Rádióban / Fotó: Printscreen

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Ottó bácsinak igaza van, ki kellene lépnünk a NATO-ból

  1. AKKOR M I L ESZ A KISANTANTAL SZEMBEN OTTO BÁCSI?.A MI ERONK NEM ELÉG.EZT TUDNI KELL ANNAK AKI A ROMÁNOKAT ISMERI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük