KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszországban élő magyarok a donyecki gyermekekért szerveznek adománygyűjtést

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszországban élő magyarok és az általuk életre hívott közösség arra az elhatározásra jutott, hogy lehetőségeik szerint igyekeznek segítséget nyújtani a donyecki régióban élő gyermekeket. Ebből a célból létrehoztak egy adománygyűjtő honlapot és a mai naptól a Facebook közösségi oldalukon is a megvalósítás jegyében útnak indítják kampányukat.

Zászlót bontott a Donyecki Gyermekekért Egyesülés adománygyűjtő kampánya

Hosszas szervezőmunka után Oroszországban élő magyar civilek Európában is egyedülállónak minősülő kezdeményezését sikerült megvalósítanunk. Mai nappal útjára indult adománygyűjtő kampányunk, amelynek célja a Donyeckben és Oroszország új területein élő gyermekek hétköznapjainak szebbé tétele. Munkánkban donyecki egyházi- és civil szervezetek segítenek. A befolyt összegeket mindenkor az általuk megjelöl célok finanszírozására fordítjuk.

Munkánk szigorúan politikamentes, a kampány során semmilyen politikai üzenet átadására nem kerül sor. Kérjük a velünk szimpatizálók, céljainkkal egyetértők, kampányunkat népszerűsítők vegyék ezt figyelembe.

Kampányunk zászlóshajója a donyeckigyerekekert.nethouse.ru weboldal, amely elsődleges forrásának tekinthető minden velünk kapcsolatos hírnek.

Elindítottuk Facebook oldalunkat is. Reméljük a szabad véleménynyilvánítás jogát és karitatív tevékenységünket tiszteletben tartva minden szolgáltató jogi kötelezettségeinek megfelelően jár el és nem hátráltatja munkánkat.

Tisztelettel:
Donyecki Gyerekekért Egyesülés elnöksége

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A Mi Hazánk elnökének reakciója Orbán Viktor évértékelőjére

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Oroszországban élő magyarok a donyecki gyermekekért szerveznek adománygyűjtést

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük