KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország: LMBTQ+ betiltva

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2023. november 30-án az Orosz Föderáció Legfelsőbb Bírósága szélsőségesnek nyilvánította az LMBTQ mozgalmat, és a határozat a kihirdetésének pillanatában életbe is lépett – adta hírül a Szent István Légiója Közösség.

Ennek megfelelően a tegnapi naptól az LMBTQ szervezetek tevékenysége teljesen tilos Oroszországban. A határozat megjegyzi, hogy az LMBTQ mozgalom tevékenységében szélsőséges természetű jogsértéseket és megnyilvánulásokat azonosítottak, beleértve a „társadalmi és vallási gyűlölet szítását”.

Oroszország joghatóságán belül mindenféle tevékenység, amely az LMBTQ mozgalomra utal, azt népszerűsíti, a jelképek, kitűzők, matricák, illetve bármi, ami az LMBTQ mozgalomra vonatkozik Oroszország egész területén törvényi tiltás hatálya alá tartozik. Természetesen az ilyen jellegű rendezvények is, de még az ilyen jellegű internetes tevékenységek is a tilalom hatálya alátartoznak.

A Szent István Légiója közösség arról is tájékoztatott, hogy üdvözlik az Orosz Föderáció Legfelsőbb Bírósága határozatát, amit egyben példaként is állítanak minden ország és minden értelmes ember elé, egyben felhívják az EU-t és a keresztény civilizációt, hogy kövesség Oroszország példáját ebben a kérdésben és álljanak ki a hagyományos keresztény értékrend mellett.

A Szent István Légiója Közösség így fogalmaz:

Ahogy Oroszországban mondják: „megtört a jég, elkezdődött a folyamat”! Tegyük újra naggyá Európát! Tegyük újra kereszténnyé Európát! Legyen szuverén, és óvja  családját, gyermekeit!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Mindent megtesz a nyugati média, hogy erről kussoljon

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük