KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz közíró az USA Oroszország elleni dzsihádjáról

IGOR DRUZ PRAVOSZLÁV KÖZÍRÓ AMERIKA SZENT HÁBORÚJÁRÓL OROSZORSZÁG HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEI ELLEN

Tucker Carlson, a nálunk is jól ismert amerikai amerikai konzervatív tv műsorvezető kommentálta Jamie Raskin demokrata párti kongresszusi képviselő minapi kijelentését.

Eszerint, mivel Oroszország ragaszkodik konzervatív keresztény értékeihez – ezért LE KELL ROMBOLNI – BÁRMIBE IS KERÜL EZ AMERIKÁNAK.

 

Amerika DZSIHÁDOT HIRDETETT OROSZORSZÁG HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEI ELLEN – fűzte hozzá Tucker Carlson.

E fejleményeket kommentálta Igor Druz orosz pravoszláv közíró.


Amikor szóba hozom a globalistáknak a vallással kapcsolatos motiváltságát, akkor a világhálóról mindig megkapom azokat az unalomig ismételt mantrákat, miszerint én elmebeteg vagyok, „konspirológus, paranoiás, az összeesküvés-elmélet követője”.

Az álarcok azonban most lehullottak. Gyakran viselőik saját maguk tárják ezt fel.

„Oroszország – pravoszláv ország, amelyik a hagyományos értékeket vallja. Éppen ezért kell megsemmisíteni” – jelentette ki nemrég Jamie Raskin, amerikai kongresszusi képviselő – aki az Orosz Birodalomból érkezett zsidó bevándorlók leszármazottja. Apja a néhai Kennedy elnök tanácsadója volt a Nemzetbiztonsági Bizottságban.

Raskin nem egyszerű kongresszusi képviselő. Egyik vezető személyisége a kormányzó Demokrata Pártnak, aki eltökélten lobbizik az ilyen-olyan „kisebbségek” jogaiért, a kábítószerek legalizálásáért – azért, hogy a fehérbőrű népek olvadjanak bele a migránsok áradatába, stb. A Kongresszusban Raskin elnöke az állampolgári jogok és szabadságjogok albizottságának az elnöke, társelnöke a Szabadgondolkodók Kongresszusának. (Ez azokat a politikusokat tömöríti, akik a „világiasság”, a „szabadságjogok” jelszavával a keresztényellenesség terjedését ösztönzik.) Kihasználva azt, hogy a választások után Trump hívei megostromoltak a Capitoliumot, Raskin volt a fő szervezője a Demokrata Párt Donald Trump elleni támadásainak.

Raskin felesége – pénzügyminiszter-helyettesként – szintén vezető politikai tisztséget töltött be.

Jamie Raskin, kétségtelenül, híven kifejezi az amerikai és globalista politika fő irányvonalat. Amit, önmagában is mutat a Zelenszkij rezsimjének nyújtott amerikai segítség kiapadhatatlan áradata.

Ez is érdekelheti:  Ez van: Az új brit miniszterelnök szerint Biden mentálisan is OK

 Fordította: Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Amerikai képviselő: “Oroszország ortodox keresztény ország, hagyományos értékekkel, ezért kell megsemmisíteni…”

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük