KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz közíró az USA Oroszország elleni dzsihádjáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

IGOR DRUZ PRAVOSZLÁV KÖZÍRÓ AMERIKA SZENT HÁBORÚJÁRÓL OROSZORSZÁG HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEI ELLEN

Tucker Carlson, a nálunk is jól ismert amerikai amerikai konzervatív tv műsorvezető kommentálta Jamie Raskin demokrata párti kongresszusi képviselő minapi kijelentését.

Eszerint, mivel Oroszország ragaszkodik konzervatív keresztény értékeihez – ezért LE KELL ROMBOLNI – BÁRMIBE IS KERÜL EZ AMERIKÁNAK.

 

Amerika DZSIHÁDOT HIRDETETT OROSZORSZÁG HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEI ELLEN – fűzte hozzá Tucker Carlson.

E fejleményeket kommentálta Igor Druz orosz pravoszláv közíró.


Amikor szóba hozom a globalistáknak a vallással kapcsolatos motiváltságát, akkor a világhálóról mindig megkapom azokat az unalomig ismételt mantrákat, miszerint én elmebeteg vagyok, „konspirológus, paranoiás, az összeesküvés-elmélet követője”.

Az álarcok azonban most lehullottak. Gyakran viselőik saját maguk tárják ezt fel.

„Oroszország – pravoszláv ország, amelyik a hagyományos értékeket vallja. Éppen ezért kell megsemmisíteni” – jelentette ki nemrég Jamie Raskin, amerikai kongresszusi képviselő – aki az Orosz Birodalomból érkezett zsidó bevándorlók leszármazottja. Apja a néhai Kennedy elnök tanácsadója volt a Nemzetbiztonsági Bizottságban.

Raskin nem egyszerű kongresszusi képviselő. Egyik vezető személyisége a kormányzó Demokrata Pártnak, aki eltökélten lobbizik az ilyen-olyan „kisebbségek” jogaiért, a kábítószerek legalizálásáért – azért, hogy a fehérbőrű népek olvadjanak bele a migránsok áradatába, stb. A Kongresszusban Raskin elnöke az állampolgári jogok és szabadságjogok albizottságának az elnöke, társelnöke a Szabadgondolkodók Kongresszusának. (Ez azokat a politikusokat tömöríti, akik a „világiasság”, a „szabadságjogok” jelszavával a keresztényellenesség terjedését ösztönzik.) Kihasználva azt, hogy a választások után Trump hívei megostromoltak a Capitoliumot, Raskin volt a fő szervezője a Demokrata Párt Donald Trump elleni támadásainak.

Raskin felesége – pénzügyminiszter-helyettesként – szintén vezető politikai tisztséget töltött be.

Jamie Raskin, kétségtelenül, híven kifejezi az amerikai és globalista politika fő irányvonalat. Amit, önmagában is mutat a Zelenszkij rezsimjének nyújtott amerikai segítség kiapadhatatlan áradata.

 Fordította: Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Amerikai képviselő: “Oroszország ortodox keresztény ország, hagyományos értékekkel, ezért kell megsemmisíteni…”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: