KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor moszkvai látogatása után az ukránok a magyar miniszterelnököt is felvették a „Mirotvorec” halállistára

Orbán Viktor moszkvai látogatása után az ukránok a magyar miniszterelnököt is felvették „Mirotvorec” honlapjukra – tájékoztatta szerkesztőségünket a Szent István Légiója Közösség.

Ahogyan írják:

Emlékeztetünk arra, hogy ez egy olyan oldal, amelyen azok találhatók, akiket az oldal szerzői az „ukrán nemzet” ellenségeinek tartanak, és akik véleményük szerint meg kell semmisíteni. Az oldal célja az emberek zaklatása és terrorcselekmények elkövetésére való provokálása ellenük.

Orbán Viktor a Mirotvorec halállistáján / Fotó: Szent István Légiója Közösség

Ahogy az várható volt, az ukránisták képtelenek a párbeszédre. Csak ártani, irigykedni és bosszút állni tudnak. Mint a tizenéves visszaeső bűnelkövetők, mint a tizenéves drogfüggők. Az ukránisták kalózok, de nem politikusok.

Korábban a történelem során Anglia magánkalózokat bérelt fel spanyol hajók kirablására. A taktikájuk nem változott, mint látjuk. Csak most vannak szárazföldi kalózok, ráadásul ezekből még egy egész „nemzetet” is sikerült létrehozniuk. Ezért a „független Ukrajna” mindaddig nagy bajban lesz, amíg ilyen módon „független” – írják a közösség képviselői a VKontakte oldalukon, ahol bejegyzéseiket három nyelven, oroszul, magyarul és angolul teszik közzé.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt képen: Orbán Viktor a Mirotvorec halállistáján / Fotó: Szent István Légiója Közösség

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük