KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor és a hívság

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Böngészem az MTI honlapját, egymás alatt sorjáznak az unalmas hírek, mígnem egyszer csak megakad a tekintetem a következő címsoron, hogyaszongya: „Orbán: Magyarország mindig az alacsony adózás híve lesz”. Háromszor is el kellett olvasnom, hogy higgyek a szememnek, s közben mindvégig olyan arcot vágtam, mint mondjuk Schmitt Pál, amikor megtudja, hogy betűleves lesz ebédre… Szóval Orbán szerint Magyarország mindig az alacsony adózás híve lesz. Ércsük. No, akkor mondok én neked valamit, te Viktor, nagyon érdekelni fog tégedet:

Lakik itt, a házunkban egy idős néni, bizonyos özvegy Hanákné, aki nagyon nagy híve a rántott csirkének, a borjúszegynek meg a báránybordának, de már vagy másfél évtizede csirkefarhátból főzi még a húslevest is. Aztán ott van a másodikon Szabóék kamasz fia, a Zsoltika. Szegénykém nagyon nagy híve a csajoknak, de annyira pattanásos és oly nagyon gátlásos, hogy évek óta nem jön össze neki egy valamirevaló randi… A szomszédjukban Elemér bácsi lakik, aki elképesztően nagy híve a háromcsillagos konyaknak meg a tölgyfahordóban érlelt almapálinkának, de valami miatt mindig csak olyan pillepalackos kiszerelésű italhoz jut hozzá, amit direkte szőlőérzékenyek számára fejlesztettek ki bizonyos erre specializálódott szakemberek. Aztán itt van még a háromgyerekes családapa, Béla, aki elkötelezett híve a tömegközlekedésnek, ám már évek óta gyalog meg biciklivel jár, mert tudja, hogy ha venne egy buszbérletet, akkor abban a hónapban vagy öt napig nem enne semmit a családja, pedig kivétel nélkül mindannyian nagy hívei a táplálkozásnak.

Szerényen a sor végére hagytam magamat. Olyan amit még soha nem volt alkalmam tiszta szívből megfogalmazni, hogy milyen nagy híve vagyok az éppen aktuális magyar miniszterelnöknek, de nem tehetem. Ahhoz az kellene, hogy valami ördöggel cimboráló, fekete mellényes félelemkeltő legyen a kormányfő. Szívesen írnám le,

Szebb Jenő
szebbjovo.hu

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Orbán Viktor és a hívság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük